Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Lösemili çocukların 23 Nisan sevinci
23 Nisan 2015 / 09:24
Lösemili çocukların 23 Nisan sevinci
Acıbadem Adana Hastanesi’nde tedavileri devam eden lösemi hastası çocuklar, konferans salonunda gerçekleştirilen eğlencede 23 Nisan Çocuk Bayramı’nı doyasıya yaşadılar.

Tedavileri devam eden minik lösemi hastalarına yönelik yapılan eğlenceye çocukların aileleri de katıldı. Adana Seyhan Rotary Kulübü’nün desteklediği ve çocuklara çeşitli hediyeler verdiği 23 Nisan eğlencesine gönüllü palyaçolar ekibi de animasyonları ile katkı sundular.
Bayraklar ve balonlarla süslenen konferans salonunda Acıbadem Adana Hastanesi Uzman Klinik Psikologu Göksu Telmaç yönetiminde yapılan 23 Nisan eğlencesine ilerleyen dakikalarda hastane yönetimi ve doktorlar da katıldılar. 
Çocukların ve ailelerin katılımı ile kesilen pastadan sonra gönüllü palyaçolar ekibi çocuklara çeşitli oyunlar oynattılar ve müzik eşliğinde onlarla dans ettiler. Oynanan oyunların ardından Ezgi Demir isimli minik hasta katılanlara kısa bir keman dinletisi sundu.
Acıbadem Adana Hastanesi Pediatrik Hematoloji-Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Bülent Antmende eğlence sonrası yaptığı açıklamada, “Bizlerin amacı bu çocuklarımızı bulundukları hastane ortamından bir süreliğine de olsa uzaklaştırmak, mutlu etmek. Ama esas önemli olan toplumun dikkatini bu yöne çekebilmek. Çünkü toplumun bu konuya olan duyarlılığı arttıkça kemik iliği vermek için gönüllü olanların da sayısının batılı ülkelerdeki gibi artacağına inanıyoruz” dedi.

Bu haber toplam 369 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber