Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
'Kuzeyin Oğlu' Adana'da Esti Geçti
24 Mart 2014 / 23:41
'Kuzeyin Oğlu' Adana'da Esti Geçti
‘Kuzeyin Oğlu’ olarak bilinen ünlü sanatçı Volkan Konak, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün proje tanıtım etkinliğinde konser verdi.

'Kuzeyin Oğlu' olarak bilinen ünlü sanatçı Volkan Konak, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün proje tanıtım etkinliğinde konser verdi.

İstasyon Meydanı'ndaki etkinlikte konuşan Hüseyin Sözlü, Adana'nın kendine güvenen evlatlarının, Adana'nın imkanlarıyla, Adana'yı ayağa kaldıracağını söyledi. Adana'yı yeniden kendi kültür coğrafyasının çekim merkezi haline getirmek için aday olduğunu belirten Sözlü, "Adana sadece Türkiye sınırlarının değil, dün bizim sınırlarımız olan Ortadoğu'da en cazip çekim merkezi haline gelecektir. Adana'yı yeniden ayağı kaldırmak için aday oldum. İşsizliğin önündeki tüm engelleri yetkilerim doğrultusunda inancımla, azmimle, gayretimle, Ceyhan'da nasıl başardıysam, Ceyhan Kozan'dan, İmamoğlu'ndan, Yumurtalık'tan işçi transfer eder hale gelmişse, Ceyhan'da ne yapmışsam aynısını Adana'da da yapıp işsizliğe son vermek için aday oldum" dedi.

Birlik mesajları veren Hüseyin Sözlü, "İçinizden birisi olarak bilmenizi isterim ki sizin sıkıntınız benim acımdır, sizin mutluluğunuz benim kıvancımdır. İşsizlikten bunalan çocuklarınız, tarlada kalan ürünleriniz, ocağı yanmayan evleriniz ve elbette ertelediğiniz umutlarınız benim derdimdir, benim tasamdır. Sevgili hemşehrilerim ayrıştıran değil birleştiren, ötekileştiren değil kaynaştıran, partilileştiren değil Adanalılaştıran, haksızlığı değil hakkı savunan bir yönetim anlayışı için sizlere hizmet etmeye talibim" ifadelerini kullandı.

Hüseyin Sözlü'nün konuşmasının ardından sahneye çıkan Volkan Konak, "Dadaloğlu" isimli parçayı seslendirdi.

Türkiye'nin yorgun ve zor günlerden geçtiğini kaydeden Kuzeyin Oğlu, şunların altını çizdi:

"Biz yumurtaları tokuşturmak için gelmedik. Biliyorum ki bu akşam her düşünceden insan burada. Bu benim zenginliğimdir. Bu akşam biz Nuh'un gemisindeyiz. Her başkan adayına başarılar diliyorum. Biz bir aileyiz. Bizim bizden başka kimimiz var? Ağaç düşer yakınına yaslanır. Biz yumurtaları tokuşturmuyoruz. Başkanla aynı şeyi düşünüyoruz. Biz yumurtaları kuluçka edasıyla bir araya getirip, onların üzerine oturma ve onları arttırma için buraya geldik. Biz insanları tokuşturmadık asla. Kılık kıyafete bakmayız, kaç yaşında olduğunuza, ne düşündüğünüze bakmam ben. Ben gözlere bakarım, gözlere. Beni o gözler hiç aldatmadı."

Volkan Konak daha sonra birbirinden güzel türküleri sevenleri için seslendirdi

Bu haber toplam 359 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kültür-Sanat  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber