Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Kuyumcu soyan arkadaşlarına, hızlı kaçmaları için paten getirmiş
12 Eylül 2020 / 14:00
Kuyumcu soyan arkadaşlarına, hızlı kaçmaları için paten getirmiş
Adana'da bir kuyumcuda gerçekleşen soygun olayında dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Soygun görüntülerini inceleyen ekipler, hırsızlardan birisinin diğer iki arkadaşının daha hızlı kaçabilmesine yardımcı olabilmek için paten getirdiğini tespit etti.

Adana'da, 68 yaşındaki kuyumcu Yaşar Çetinkaya'yı silah tehdidiyle etkisiz hale getirdikten sonra 5 altın yüzüğü alıp kaçan 3 şüpheliden Hakan Özer'in, suç ortakları Alahattin Poyraz ve Ali Poyraz'a hızlı kaçabilmeleri için paten getirdiği ortaya çıktı.

Soygun, 7 Eylül Pazartesi Günü, Seyhan ilçesi Ahmet Cevdet Yağ Caddesi'nde meydana geldi. Maskeli ve eldivenli 2 şüpheli, Yaşar Çetinkaya'ya ait kuyumcuya girip, 'Bu bir soygundur' diye bağırdı.

MÜŞTERİLER BÜYÜK PANİK YAŞADI

İkili, kendilerine direnen kuyumcu Yaşar Çetinkaya'yı silah tehdidiyle etkisiz hale getirdi. Ardından da tabancanın kabzasıyla camını kırdıkları tezgahtan 5 altın yüzük alıp, kaçtı. Çocuklarıyla kuyumcuda olan bazı kadın müşterilerin gözyaşı döktüğü soygun, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay günü bir başka kuyumcuyu soymaktan son anda vazgeçtikleri de belirlenen şüpheliler, adreslerine düzenlenen operasyonla yakalanarak, gözaltına alındı. Ali Poyraz, turuncu tabanlı spor ayakkabısıyla yakalandı. Soygun planını parkta yaptıklarını anlatarak, suçlarını itiraf eden Alahattin Poyraz, Ali Poyraz ve Hakan Özer sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

 Kaynak: DHA

Kaynak: Sondakika

 

 

Bu haber toplam 980 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber