Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Kupayı Kozan Myo Müdürü Doç. Dr. Toklu'ya Hediye Ettiler
10 Temmuz 2014 / 14:10
Kupayı Kozan Myo Müdürü Doç. Dr. Toklu'ya Hediye Ettiler
Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Sağlık Kültür ve Spor Dairesi (SKS) tarafından düzenlenen "Üniversite Ligi'nda (ÜNİLİG) erkek voleybol, erkek futbol, erkek basketbol ve kadın voleybol branşlarında başarı elde eden ÇÜ Kozan Meslek Yüksekokulu öğrencileri, kazan

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Sağlık Kültür ve Spor Dairesi (SKS) tarafından düzenlenen "Üniversite Ligi'nda (ÜNİLİG) erkek voleybol, erkek futbol, erkek basketbol ve kadın voleybol branşlarında başarı elde eden ÇÜKozan Meslek Yüksekokulu öğrencileri, kazandıkları kupaları Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Faruk Toklu’ya hediye etti.

ÜNİLİG’de derece yapan takımlar Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Faruk Toklu’yu makamında ziyaret ederek kupalarını verdi. Çukurova ÜniversitesiKozan Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Faruk Toklu da turnuvaya katılan öğrencilere teşekkür belgesi, plaket ve çiçek takdim etti. Doç. Dr. Toklu, medeni cesaretleri ve özverili çalışmaları nedeniyle tüm öğrencilere teşekkür ederek, "Okulumuza kupa kazandırmanız bizi ayrıca gururlandırdı. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sosyal alanlarda sizleri desteklemeye devam edeceğiz." dedi.

Bu haber toplam 479 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber