Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Küfür Etti Diye 62 Yaşındaki Arkadaşını Öldüren Zanlı Tutuklandı
12 Temmuz 2017 / 14:53
Küfür Etti Diye 62 Yaşındaki Arkadaşını Öldüren Zanlı Tutuklandı
Adana'da küfredip, çekiç fırlattı diye 62 yaşındaki arkadaşını sopayla darp edip ölmesine neden olan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Adana'da 62 yaşındaki Hasan Özbilen'in evine giden 45 yaşındaki Battal Sevimli, aralarında çıkan tartışma yüzünden, Hasan Özbilen'in kendisine küfür ederek çekiç fırlatmasına sinirlenerek, eline aldığı sopayla Özbilen'i darp edip ölmesine neden oldu. Olayın ardından kaçan Sevimli, polis tarafından yakalanarak çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

DARP EDİP KAÇTI

26 Haziran günü  Seyhan ilçesi İstiklal Mahallesi 4001. Sokakta meydana gelen olayda. iddiaya göre, psikolojik sorunları olan ve eşinden ayrı yaşayan Battal Sevimli (45), yine eşinden ayrı yaşayan ve arkadaşı olan 2 çocuk babası Hasan Özbilen'in evine gitti. Sevimli ile Özbilen birlikte otururken henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga etti. Daha sonra ise Hasan Özbilen, Battal Sevimli'ye küfür edip çekiç fırlattı. Bunun üzerine sinirlenen Battal Sevimli de eline geçen sopa ile Hasan Özbilen'i darp edip ağır yaraladı ve evden ayrıldı.

AĞIR YARALI OLARAK HASTANEYE KALDIRILDI

 

 

 

Mahalle komşularının kavga sesini duyması üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Gelen polis ekipleri de Özbilen'in ağır yaralandığını belirleyip ambulans çağırdı. Olay yerine gelen ambulans ekipleri yaşlı adamı hastaneye kaldırdı ve Battal Sevimli'yi yakalamak için çalışma başlattı. Bu arada, Hasan Özbilen geçen 5 Temmuz'da hastanede hayatını kaybetti. 9 Temmuz'da ise polis ekipleri Battal Sevimli'yi yakalayıp gözaltına aldı.

"SİNİRLENİP SOPAYLA ÖLDÜRDÜM"

Battal Sevimli ifadesinde, arkadaşını öldürdüğünü kabul edip, "Bana küfür etti ve daha sonra çekiç fırlattı ondan dolayı sinirlenip sopayla darp edip ve öldürdüm" dedi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı, önce sağlık kontrolünden geçirilmek üzere  Adli Tıp Birimi'ne daha sonra ise adliyeye sevk edildi.

"EŞİMİ ÇOK SEVİYORUM"

Sevimli, burada kendisini görüntüleyen basın mensuplarına ise,"Eşimi çok seviyorum" diye savunma yaptı. Battal Sevimli, çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu haber toplam 578 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber