Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Küçük Kızı Taciz Edip, 1 Kişiyi Öldüren Polise Şok Ceza Talebi
20 Ağustos 2015 / 09:31
Küçük Kızı Taciz Edip, 1 Kişiyi Öldüren Polise Şok Ceza Talebi
Adana'da bir kız çocuğunu taciz ettiği için evini basanlara ateş açarak 1 kişiyi öldüren polis hakkında 45 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Adana'da bir kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla evini basanlara ateş açarak 22 yaşındaki Çağatay Erdem'i öldüren, 2 kişiyi de yaralayan polis memuru 35 yaşındaki Ragıp Sönmez hakkında 45 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Olay, 26 Haziran'da merkez Seyhan İlçesi Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Hassas Noktaları Koruma Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ragıp Sönmez, sokaktan geçen 12 yaşındaki A.E.'yi yanına çağırıp cinsel organını gösterdi. Çığlık atarak kaçan A.E., durumu ailesine anlattı.

Küçük kızın annesi H.E. 6 yakını ve komşusuyla Ragıp Sönmez'in evine gitti. H.E., Sönmez'e "Sen benim kızıma ne yaptın, kızımın dili tutulmuş, senin namusun yok mu?" diye tepki gösterdi.

Polisin iddiayı kabul etmemesi üzerine H.E. ile birlikte gelen 2 kişi Sönmez'e saldırırken, diğerleri de evin camlarını kırdı.

BEYLİK TABANCASIYLA ATEŞ AÇTI

Aldığı darbelerle hafif yaralanan Ragıp Sönmez, beylik tabancasını çıkararak kalabalığa doğru ateş açtı. Açılan ateş sonucu Çağatay Erdem, 65 yaşındaki Raşit Ünsat ve 33 yaşındaki Bestami Şahin yaralandı. Çağatay Erdem, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

TACİZ İDDİASINI KABUL ETMEDİ

Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Ragıp Sönmez, taciz iddialarını yalanlayarak "Ben kendimi, ablamı ve çocuklarını korumak için ateş ettim. Öldürme gayem yoktur. Tehlikeyi bertaraf etmek istedim" diye savunma yaptı. Tutuklanan Sönmez cezaevine gönderildi.

DAVA AÇILDI

Olayla ilgili soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı iddianamesini hazırladı. Savcı, Ragıp Sönmez hakkında olası kasıt altında adam öldürme ve yaralama suçlarından 45 yıla kadar hapis cezası istemiyle; Sönmez'in evini basan 4'ü kadın 6 kişi hakkında da mala zarar verme, konut dokunulmazlığını ihlal ve yaralama suçundan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açtı. Sönmez önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

Bu haber toplam 501 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber