Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Kubbeli Han'da 'yıldızlar geçidi'
27 Haziran 2016 / 14:00
Kubbeli Han'da 'yıldızlar geçidi'
Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Merkez Park’ta düzenlediği Kubbeli Han Ramazan Şenlikleri’nde yıldızlar geçidi Ahmet Şafak ve Atilla Yılmaz konserleriyle sürdü.

Renkli etkinliklerle geleneksel Ramazan kültürünün yaşatıldığı Kubbeli Han’da sahne alan Ahmet Şafak ve Atilla Yılmaz, seslendirdiği şarkılar ve sahne performanslarıyla sevenlerini coşturdu. 

Kubbeli Han, hafta sonu müzik dünyasının iki ünlü sesini, Adanalı hayranlarıyla buluşturdu. Merkez Park’ta 30 bin metrekarelik alanda oluşturulan Kubbeli Han’da Ahmet Şafak ve Atilla Yılmaz, en sevilen şarkılarını Adanalı hayranları için seslendirdi. Konser meydanını dolduran binlerce Adanalı, Ahmet Şafak ve Atilla Yılmaz’ın şarkılarına eşlik edip, alkışlarla tempo tuttu.

Ahmet Şafak, son albümü “Ömürlük Aşk Şerefli Kavga”da yer verdiği şarkılarını konserinde öne çıkarırken, Vatan Gözlüm, Farkımız Olsun, Aşk ve Vatan, Aranıyor, Şafak Türküleri, Ben Hala Nöbetlerdeyim, Şimdi, Adam Gibi, Aşk Militanı, Yalnız Kurt ve Yüreğim Yüreğinle albümlerindeki parçalarını da bir kez daha ustalıkla yorumladı. 

Müzik kariyerinde 21 yılı geride bırakan Atilla Yılmaz ise 2015’te müzik marketlerde yerini alan “Benim Türküm” albümündeki şarkıları daha çok seslendirdi. Usta yorumcu, Yürüyün, Uyan, Vur, Vaktidir, Oy Leyli ve Haykırın albümlerinin çıkış parçalarına da konserinde yer verdi. 

Adanalılar, ücretsiz konserde Ahmet Şafak ve Atilla Yılmaz’ın şarkılarıyla hafta sonunu müzik dolu geçirirken, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür ettiler. Adana Büyükşehir Belediyesi, Kubbeli Han Ramazan Şenlikleri’nde daha önce Mehmet Erdem, Mustafa Yıldızdoğan ve Osman Öztunç’un konserlerini gerçekleştirmişti.

Bu haber toplam 1,369 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kültür-Sanat  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber