Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Kozan plakalı otomobilde kalaşnikoflu infaz
12 Nisan 2016 / 18:22
Kozan plakalı otomobilde kalaşnikoflu infaz
Adana'da sokak ortasında kalaşnikof ve tabancalarla taranan kamyonette bulunan iki kişiden biri hayatını kaybederken diğeri ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay Yüreğir ilçesine bağlı Atakent Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre 01 CUP 77 plakalı kamyonette bulunan Uğur P. ile Abdulselam S. silahlı kişiler tarafından kovalanmaya başlandı. Bir süre kaçan iki arkadaşı tabanca ve kalaşnikof marka uzun namlulu silahlarla kovalayan 5-6 kişi oldukları tahmin edilen zanlılar Atakent Mahallesi'nde sıkıştırdı.

Kamyonetleri hem kalaşnikof hem de tabancalarla çapraz ateşe tutulan Uğur P. ve Abdulselam S. saldırı sonrası yaralandı. Yaralanan iki arkadaş kamyonetten çıkıp yaya olarak kaçmak istedi. Ancak zanlılar ateş etmeye devam edince iki arkadaş mermilerin hedefi olarak oldukları yere düştü. Zanlılar iki arkadaşın düştüğünü görünce olay yerine geldikleri otomobil ile kaçtı. 

Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekipleri Uğur P. olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan Abdulselam S. ise hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri çevrede yapmış olduğu geniş çaplı araştırma sonucunda 30'dan fazla tabanca ve uzun namlulu silah çekirdeği ele geçirdi.

Bu haber toplam 600 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber