Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Kozan Meslek Yüksek Okulu'nda Mezunuyet Sevinci
02 Temmuz 2014 / 08:57
Kozan Meslek Yüksek Okulu'nda Mezunuyet Sevinci
Çukurova Üniversitesi Kozan Meslek Yüksek okulu 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı sonu mezuniyet ve diploma töreni, Kozan Belediyesi SODES Düşler Alemi Tesislerinde gerçekleştirildi.
Törene ÇÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu, Kozan MYO Müdürü Doç. Dr. Faruk Toklu, Kozan Kaymakamı Avni Oral, Garnizon Komutanı Yarbay Bülent Siper, Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Şenöz, ÇÜ İmamoğlu MYO Müdürü Prof. Dr. İlyas Dehri, Kozan İşletme Fakültesi Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Volkan Yurdadoğ, Yrd. Doç. Dr. Ahmet Erişmiş’in yanı sıra çok sayıda akademisyen, idari personel, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan Kozan MYO Müdürü Doç. Dr. Faruk Toklu, 220 öğrenciyi mezun etmenin mutluluğu yaşadıklarını belirtti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu ise, mezun olan öğrencileri kutlarken, başarılar diledi.

220 Öğrenci Diplomasını Aldı
Açılış konuşmalarının arından Kozan MYO’dan 2013-2014 eğitim-öğretim yılı sonunda 115 kız, 105 erkek olmak üzere toplam 220 öğrenci mezun oldu. Yüksekokuldan birinci, ikinci ve üçüncülükle mezun olan öğrenciler ile bölüm birincileri, Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü ve Yüksekokul Müdürlüğü tarafından çeşitli hediye ve plaketlerle ödüllendirildi. Resmi törenin ardından öğrenciler, aileleri, öğretim elemanları ve idari personel bir yılın stres ve yorgunluğunu atmak üzere sahnede buluşarak doyasıya eğlendi.

Bu haber toplam 755 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Eğitim  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber