Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Kozan'da okul öncesi eğitime destek
26 Mart 2014 / 08:26
Kozan'da okul öncesi eğitime destek
Kozan ve köylerindeki ilkokulların ana sınıflarına eğitim malzemesi yardımında bulunuldu.

Adana’nın Kozan ilçesinde belediye tarafından yürütülen “SODES’le Okul Öncesi Eğitimi Destekliyoruz” projesi kapsamında milli eğitim müdürlüğü ile işbirliği içerisinde Kozan ve köylerindeki ilkokulların ana sınıflarına eğitim malzemesi yardımında bulunuldu.


Malzeme eksikliği belirlenen okulların 24 kişilik bir anasınıfında bulunması gereken tüm malzemeler teslim edilerek, bahçelerine oyun parkları kuruldu.

Proje kapsamında Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Zehra Özgan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Kavak ilçe merkezinde bulunan TOKİ Şehit Suat Ocak İlkokulu, Ağlıboğaz İlkokulu, Aslanpaşa İlkokulu ve Mareşal Fevzi Çakmak ilkokulu ana sınıflarını ziyaret ederek projeyi yerinde incelediler. Proje hakkında okul idarecileri ve eğitimciler ile bilgi alışverişinde bulundular. Özgan ve Kavak’ın ziyaretleri sırasında minik öğrenciler ise memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Yardımcısı Özgan ve Müdür Kavak’a teşekkür ettiler.

SODES’le Okul Öncesi Eğitimi Destekliyoruz projesi kapsamında Kozan’da TOKİ Şehit Suat Ocak, Ağlıboğaz, Aslanpaşa, Mareşal Fevzi Çakmak. Köylerde ise Bucak, Çandık, Gaziköyü, Ilıca, Kızıllar, Güneri, Tepecikören, Turgutlu, Bağtepe, Eskikabasakal, Pekmezci, Yüksekören ve Karapınar ilkokulu ana sınıflarına ana sınıfı malzemeleri ve bahçelerine oyun grupları kazandırıldı. 
Bu haber toplam 449 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Eğitim  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber