Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Kozan'da dış ticaret eğitimi
04 Kasım 2015 / 18:46
Kozan'da dış ticaret eğitimi
Adana’nın Kozan ilçesinde Kozan Organize Sanayi Bölgesi, Kozan Ticaret Odası ve Kozan Ticaret Borsası ortaklığında Çukurova Kalkınma Ajansı 2015 yılı teknik destek programı kapsamında dış ticaret eğitimi verildi.

Kozan Ticaret Borsası yeni binasında toplam 10 gün süren eğitim programı sonunda kursa katılan 11 kursiyere sertifikaları törenle verildi.
Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen törende Kozan Kaymakamı Avni Oral, Belediye Başkanı Musa Öztürk, Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir, Kozan Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Yağan ve Kozan OSB Müdürü Fatih Aydın tarafından dış ticaret eğitimini başarı ile tamamlayan 11 kursiyere sertifikaları teslim edildi.
Kozan’da sanayicilerin ihracat yapmasına yönelik dış ticaret eğitimi konulu bu projenin hazırlandığını ifade eden Kaymakam Avni Oral, projenin bu tarz eğitimle ilgili ilk olduğunu ve birlikte hareket edilerek Kozan için gerek Çukurova Kalkınma Ajansı'na gerekse Avrupa Birliği fonlarına sunmak üzere yeni projeler üretilmeye devam edileceğini söyledi.

Bu haber toplam 1,098 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Eğitim  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber