Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 Kozan'da bir ev çöktü
18 Mayıs 2015 / 22:36
Kozan'da bir ev çöktü
Adana'nın Kozan ilçesinde bir evin tavan ve balkonu bir anda çöktü.

Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, şoku atlatamayan ev sahibi hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, Mahmutlu Mahallesi Berkay Sokak üzerinde bulunan Yeter Ataş (48) adlı vatandaşa ait iki katlı tarihi evde meydana geldi. Öğle saatlerinde meydana gelen olayda Ataş ve yanında bulunan kızı Emine Bulut (17)'un evde oldukları saatte evin tavan ve balkon kısmı birden göçtü.

Şans eseri aile olayı yara almadan atlatırken, ev ve evde bulunan bazı eşyalar kullanılamaz hale geldi. Göçük anında evde bulunan ev sahibi Yeter Ataş ise şoka girdi. Olayı duyan mahalle sakinleri hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdiler. Sağlık ekipleri şoka giren ev sahibi Ataş'ı ve kızı Emine Bulut'u hastaneye kaldırdı. Olay yerine gelen polis ekipleri ise tedbir amaçlı evin etrafında güvenlik önlemi aldılar.

Komşularında Ceyhun Çabuk, daha önce de bu binanın balkon kısmının göçtüğünü hatırlatarak, "O zaman gerekli yerlere bilgiler verdik. Bu ev sit alanı olduğu için herhangi bir tamirat veya tadilat yapılamadığını söylediler. Olay anında ev sahipleri evdelermiş. Evdekilerden birisi olayın şokundan dolayı hastaneye kaldırıldı. Diğerlerinin ise sağlık durumu normal ama aile çok mağdur durumda. Bu aileye ilgili kişilerden gerekli hassasiyeti göstermelerini rica ediyoruz" dedi.

 

Bu haber toplam 479 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber