Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  18 Punto16 Punto14 Punto12 Punto
Adnan DENİZ
Adnan DENİZ
...
Kozan Birinci Okuma Günlerini Şenliği

Kozan Milli Eğitim Müdürlüğünce, Kütüphanecilik haftası nedeniyle 1 ve 2 Nisan günleri Muhsin Yazıcıoğlu parkında okuma günleri düzenlendi.

 

  Bu uygulamaya Kozan 1.okuma günleri şenliği adını verebiliriz. Çünkü projenin sahibi olan Milli Eğitim şube müdürümüz Süleyman Alpaslan Bey şimdiden bu uygulamaya geniş bir katılım sağlayabilmek için okul müdürlerinden oluşan bir komisyon oluşturdu bile. Bu da bize de gelecek yıllarda bu uygulamanın kozan genelinde devam edeceği izlenimini oluşturdu.

 

  Bütün Okul Müdürlerinin ellerinde kitaplarla Muhsin Yazıcıoğlu parkında bulunmaları ve bir saat kitap okumaları gerçekten takdire şayan bir örnek teşkil etmiştir.

 

   Göçyolundan gelip geçen Kozanlılar merak ve ilgiyle bu etkinliği dikkatle izlediler. Biz bu merak ve ilginin ileriki yıllarda katılıma dönüşebileceği ümidini taşımaktan bile mutluluk duymaktayız.

 

     Bu etkinliği ziyaret edip, bizzat kendiside kitap okuyarak etkinliğimize katkıda ve destekte bulunan Sayın Belediye başkanımızda bu duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu tür etkinliklerin katılım desteği ile devam edeceği düşüncesiyle diğer kurum amirlerinin de bu tür etkinliklerde bulunması en büyük dileğimiz olacaktır.

 

      Gençlerimize okuma alışkanlığı kazandırmak hepimizin hedefi olmalıdır. Çünkü insanların daha bilinçli, insancıl ve üretici olmaları okuyarak elde edecekleri kültür birikimleriyle gerçekleşebilir.

 

       Kozan Halkı okumaya meraklıdır. İmkân ve şartlar oluşturulduğunda cehaletin her türlüsüne karşı koyabilecek güçtedir. Bence Kozan"ın aydın kesimi bu konuda olduğu gibi Kozanlıya örnek olmalıdır. Bu etkinlikler hem Kozanlılar arasındaki etkileşimi olumlu yönde etkiler hem de gençlere örnek teşkil edebilir düşüncesindeyim.

 

  Kozan bugün çok şanslıdır. Kozan"ın yönetim kadrolarındaki bütün yetkililer Kozanlıya yardımcı olmak ve Kozan"ı bir adım ileri götürebilmek için çok istekli ve heyecanlıdır. Onun için Kozan"ımız ve Kozanlımız için hizmet etmek isteyen herkes projelerini gündeme getirip

ortaya çıkmalıdır. Benim dileğim bu tür etkinliklerin devamı ve bu projelere yetkililerimizin ve kozan halkının destek vermesidir. Okuma etkinlikleri projesi sahibi olan kozan ilçe milli eğitim müdürlüğüne ve bu etkinliğin uygulanmasında katkıda bulunanlara

teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.

Bu yazı toplam 22547 defa okunmuştur.  
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yazarın Diğer yazıları
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber