Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Kozan, Adana'nın lokomotifi olacak
14 Mayıs 2015 / 09:12
Kozan, Adana'nın lokomotifi olacak
AK Parti Adana 3. Sıra Milletvekili Adayı Sadullah Kısacık, “Kozan, öncü şehir Adana’nın kuzey lokomotifi olacak” dedi.

Seçim çalışmalarına gece gündüz demeden aralıksız devam eden Milletvekili Adayı Sadullah Kısacık, dün de Kozan’ın merkez ve köylerini ziyaret etti. Beraberindeki AK Parti Kozan İlçe Başkanı Veli Gelebek ve AK Parti Kozan ilçe teşkilatı mensuplarıyla birlikte Kozan Hali’nde seçim çalışmalarına katıldı. Kozan Hali’ni ziyaret eden Sadullah Kısacık burada hal esnafı ile toplantı yaparak sorunlarını dinledi.
Daha sonra Kozan ilçesine bağlı Karacaören, İdem, Dikilitaş, Konak, Cerit, Çandık, Duralıuşağı, Kızıllar mahallelerini ziyaret ederek mahalle muhtarları ve mahalle sakinlerine hitap eden Sadullah Kısacık, burada yaptığı konuşmada kendisinin yönetim danışmanlığı yaptığı sürede Kozan’ın sanayisinin ve ihracatının gelişmesi için önemli katkıları olduğunu ve ilçenin potansiyelini çok iyi bildiğini söyledi.
Adana’nın Türkiye ve bölge ekonomisi için çok önemli bir şehir olduğunu ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından da öncü şehir olarak ilan edildiğini belirten Kısacık, Kozan ilçesinin de öncü şehir Adana’nın Kuzey lokomotifi olacağını söyledi. Yapımı büyük ölçüde tamamlanan Adana-Kozan duble yolunun ile birlikte Kozan’ın gelişmişliğinin daha da artacağını dile getiren Sadullah Kısacık, AK Parti iktidarı döneminde Kozan’a çok önemli kamu ve özel yatırımların kazandırıldığını, ilçenin 13 yıl öncesine göre çok daha güçlü bir ilçe haline geldiğini söyledi.

Bu haber toplam 281 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber