Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Kozan'a 2 bin TOKİ konutu yapılacak
28 Mart 2014 / 08:44
Kozan'a 2 bin TOKİ konutu yapılacak
AK Parti Kozan Belediye Başkan Adayı Mimar Kazım Özgan’ın Cumhuriyet Mahallesi’nde katıldığı mitingde coşkulu kalabalığa hitap etti.

AK Parti Kozan Belediye Başkan Adayı Mimar Kazım Özgan’ın Cumhuriyet Mahallesi’nde katıldığı mitingde coşkulu kalabalığa hitap etti.

Seçime günler kala vatandaşlara 10 yıl boyunca ilçede gerçekleştirdiği hizmetleri ve gelecek 5 yılda yapacaklarını anlatan başkan Özgan, muhalefet partisinin ilçeye daha öncede bir hizmet kazandıramadığını bundan sonrada kazandıramayacağını ifade etti.

Kendinden önceki 10 yılda mülkiyeti belediyeye ait olan Millet Bahçesi’nin özel şahıslara verildiğini ve dokuz yıllık uğraşları sonrasında Millet Bahçesini yeniden millete kazandırdıklarını kaydeden Özgan; “Yerli teröristler Düşler Alemi’ni daha önce üç defa yaktılar. Devletin malına zarar veren ile dağdaki teröristin arasında ne fark var. Onların işleri güçleri yalan dolan. Biz on yıldır kimin evini yıktık? Biz bugüne kadar kimsenin gönlünü almadan evine dokunmadık. Siz on senedir burada tapu dağıttınız. 2000 kişiden 500-600 Lira para topladınız ve şimdi cezasını çekiyorsunuz. Daha önce hırsıza rey vermeyin de kime verirseniz verin diyenler bugün hapishane kapılarında medet arıyorlar” şeklinde konuştu.

İlçede yarım kalan hizmetlerini tamamladıktan sonra başkanlığı tadında bırakmayı istediğini ifade eden Özgan; “Allah korusun onlar belediyenin başına geçseler milleti sokağa çıkarmazlar. Daha şimdiden Park Kafe’yi, Dağılcağı, Konağı, Tekneyi nasıl alırız diye onun hesabını yapıyorlar. On yıldır ben onlara eğilmedim ve pabuç bırakmadım bundan sonra da bırakmayacağım. Biz göreve geldiğimizde iflas etmek üzere olan İmar Limited şirketimizi 100 bin Türk Lirası sermaye ile kurtardık. Bugün orada yüzlerce vatandaşımız evine ekmek götürüyor. Sen şimdiden gelmişsin onları tehdit ediyorsun. Gelince personellerimizi sıraya dizecekmiş. Allah korusun. Bu MHP on yıl önce Mustafa Azgın'dan görevi devraldığında şantiyede personelleri sıraya dizip tokatlamışlardı. Biz herkese adam gibi değer veririz” diye kaydetti.

Partisinin Büyükşehir adayı Abdullah Torun'dan da söz eden Başkan Özgan; "Bizim Büyükşehir Adayımız Abdullah Torun. Siz bu seçimde ilk defa Büyükşehir için oy kullanacaksınız. Oyunuzu Abdullah Torun'a verin çünkü çok çalışkan ve dediğini yapan birisidir. Milletvekilliği döneminde hükümetimizin desteği ile ilçemize 865 TOKİ konutunu kazandıran Abdullah Torun'dur. İnşallah 30 Mart'tan sonra Abdullah Torun ile birlikte ilçemize 2 bin TOKİ konutu için çalışmalara başlayacağız. Şimdiden hayırlı olsun" dedi.

Bu haber toplam 1,800 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber