Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Köpeğe akıl almaz işkence
14 Mayıs 2019 / 15:08
Köpeğe akıl almaz işkence
Adana’da köpeğini komşusunun tavuğuna saldırdığını öne sürerek çekicisinin arkasına bağlayarak sürükleyen sürücü ...

Adana’da köpeğini komşusunun tavuğuna saldırdığını öne sürerek çekicisinin arkasına bağlayarak sürükleyen sürücü, görenleri dehşete düşürdü. Kanlar içindeki köpeği görenler sürücüyü durdurarak tepki gösterdi.


Adana’da komşusunun tavuklarına zarar verdiği için köpeğini çekicinin arkasına zincirle bağlayıp sürükleyen şahıs, görenleri dehşete düşürdü. Kanlar içinde kalan köpeği gören diğer araç sürücüleri, şoförü durdurarak tepki gösterdi. 

Şoförün köpeğine ceza verdiğini ve bu yüzden sürüklediğini söylemesi ise kendisiyle tartışan sürücüleri adeta çılgına çevirdi. 
Sosyal medyada paylaşılan gönderiye vatandaşlar da büyük tepki gösterdi.
Bu haber toplam 1,379 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Fırat kayan / 17 Mayıs 2019 Cuma 09:18
olayin içeriğini bilmeden boyle insanlara saldirmak utanç verici böyle bir olay olmamıştır kisi sadece kopegini korumak amacli oraya baglamistir uzerindeki kanlarda parcaladigi tavuklara aiy oldugu tarim ormsn bakanliginca tespit edilmiştir siz hala yslan yanlis yorular atiyorsunuz yazıklar olsun
100 %
Beğendim
Beğenmedim
Halil / 17 Mayıs 2019 Cuma 00:52
olay sizin bildiginiz gibi degil kopegin üzerindeki kanlar parcaladigi tavuklara ait bununla ilgili olarakta tarim ormsn bakanliginin raporlari ile olay anlaşılmıştır köpeğe her hangi bir darp yoktur köpeği vidrolari iyice izlerseniz gercrgi gorursunyz yargisiz infaz yapmayınız yapilan yorumlar yorumlar kopyalanip suc duyurusunda bulunulacaktir bilgilerinize
100 %
Beğendim
Beğenmedim
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber