Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Kolonya imalathanesinde patlama
12 Kasım 2015 / 08:51
Kolonya imalathanesinde patlama
Bir marketin arkasındaki kolonya imalathanesinde meydana gelen patlamada, 1'i ağır 8 kişi yaralandı.

Adana'nın Sarıçam ilçesinde bir marketin arkasındaki kolonya imalathanesinde meydana gelen patlamada, 1'i ağır 8 kişi yaralandı. 

Alınan bilgiye göre, Mehmet Şimşek'in işlettiği marketin arkasındaki kolonya imalathanesinde öğle saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamanın şiddetiyle binanın duvarları çöktü, çevredeki iş yerlerinin camları kırıldı. 

Patlama sırasında iki katlı binanın yanından geçen Hüsamettin Erten'in kullandığı 63 LU 079 plakalı otomobilde bulunanların yanı sıra aralarında Suriyeli bir çocuğun da bulunduğu 8 kişi yaralandı. Ambulanslar ile çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılardan Mustafa Bülbül'ün durumunun ağır olduğu bildirildi.

Yapılan incelemede, kolonya imalathanesindeki kazanın patladığı ortaya çıktı. İtfaiye ekipleri de imalathanede çıkan yangını müdahale ederek söndürdü.

Market işletmecisi Mehmet Şimşek de ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü.
 
PATLAMADA ÖĞRENCİLER SON ANDA KURTULDU 
Adana'da bir marketin arkasındaki kolonya imalathanesinde meydana gelen patlama anı güvenlik kamerası tarafından görüntülenirken, öğrencilerin saniyelerle patlamadan yara almadan kurtulduğu görüldü. 

Alınan bilgiye göre, Mehmet Şimşek'in işlettiği marketin arkasındaki kolonya imalathanesinde öğle saatlerinde fan kapalı unutulunca, kazanda patlama meydana geldi. Patlamanın olduğu yerin yanında bulunan ve patlamada camı kırılan eczanenin güvenlik kamerası da patlama anını görüntülendi. 

Görüntülerde patlama olmadan önce öğrencilerin imalathanenin önündeki kaldırımdan gelerek eczanenin önünden geçtiği görülüyor. Bir kız öğrenci ve bir anne ile kızı patlamadan saniyeler önce imalathanenin önünden geçiyor. Özellikle anne kızın saliselerle hayatta kaldığı görüldü. Patlamayla eczanenin camı kırılırken, daha sonra şoku atlatan vatandaşlar dışarı çıkarak yaralı vatandaşlara yardım etmeye çalışıyor. Patlamada 1'i ağır 8 kişi yaralanmıştı.
Bu haber toplam 393 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber