Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Kollar sıvandı hedef
12 Mayıs 2015 / 19:03
Kollar sıvandı hedef "iktidar olmak"
MHP Adana Milletvekili ve 3’üncü Sıra Adayı Seyfettin Yılmaz, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile birlikte Fatih ve Tellidere mahallelerinde esnaf ziyaretleri yapıp, 7 Haziran’daki seçimlerde partisine destek istedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Adana İl Başkanı Yusuf Baş, Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve milletvekili adayları Mücahitler Caddesi’nde seçim kampanyasını sürdürdü. Karakaya, Yılmaz ve Sözlü, gezi öncesi ceketlerini ve kravatlarını çıkarıp, beyaz gömleklerinin kollarını sıvadı. Bu sırada Seyfettin Yılmaz, “Milletimiz kararını vermiş, biz de kolları sıvadık. 8 Haziran’da MHP iktidarı geliyor” diye espri yaptı.

ESNAF İKRAM YARIŞINA GİRDİ
MHP heyeti güzergah boyunca iki grubu ayrılırken, Seyfettin Yılmaz, Hüseyin Sözlü, Demet Çardak ve Mehmet Ali Arslan’dan oluşan ekip için esnaf, ikram yarışına girdi. Kimi meyve suyu, kimi helva, kimi kahve, kimi çay ikramı yaptı. Bir ayakkabı mağazasına girip MHP’ye oy isteyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Milletvekili Adayı Demet Çardak ve İl Kadın Kolları Başkanı Dudu Yaşar’a da ayakkabı satın alıp, hediye etti. Sözlü, vatandaşlarla yüz yüze sohbetlerinde belediye hizmetlerini ve uygulamaya koydukları projeleri anlatırken, “MHP’yi hükümet yapın, roketten hızlı olmazsam namerdim” diye şakalaştı.

HİLALKART ESNAFI DA KORUYACAK
Seyfettin Yılmaz da sohbetlerinde 3 Mayıs’ta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kamuoyuna duyurduğu seçim beyannamesinde, 5 temel projeye yer aldığını, bunların yoksullukla, yolsuzlukla ve terörle mücadele, milli birlik ve üreten ekonomi olduğunu dile getirdi. Toplumsal Onarım ve Huzurlu Gelecek adını verdikleri seçim beyannamesinde esnafla ilgili bölümleri anlatan Seyfettin Yılmaz, “AVM yasasını esnafın haklarını koruyacak şekilde yeniden düzenleyeceğiz. Yeni işyeri açan esnafımıza da 5 yıl süreyle vergi ve prim avantajı sağlayacağız. Muhtaç ailelere aylık temel ihtiyaçlarını karşılayacakları harcama kartı Hilal kart imkanı sunacağız. Vatandaşlarımız bu kartları AVM’lerde kullanamayacak. Yaşadıkları semtlerdeki esnaftan ihtiyaçlarını karşılayacak. Bu sayede hem muhtaç vatandaşlarımız rencide olmadan alışverişlerini yapacak, hem de esnafımız kazanacak” diye konuştu.

Bu haber toplam 311 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber