Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Kocası iş yerine kapatıp darp etti
13 Mayıs 2016 / 11:13
Kocası iş yerine kapatıp darp etti
Adana'da ayrılma aşamasındaki kocası tarafından iş yerine kapatılarak darp edilen kadın, Can-Kur tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Kuruköprü Mahallesi'nde meydana geldi.

 
İddiaya göre, Abdülkadir A. (36) bir süre önce anlaşamadığı eşi Mesude A.'dan (28) boşanmaya karar verip ayrı yaşamaya başladı. Ancak Abdülkadir A., evden ayrıldıktan sonra iddiaya göre ne çocuklarına ne de eşine maddi olarak yardım etmez oldu. Bu duruma sinirlenen Mesude A. bugün öğle saatlerinde eşinin Melek Girmez Çarşısı'ndaki iş yerine konuşmaya geldi. Çift bir süre konuştuktan sonra aralarında kavga çıktı. Bunun üzerine esnaf kavgayı önlemek için iş yerine girmeye çalışınca Abdülkadir A., iş yerindeki müşterileri de çıkartarak kepengi kapatıp eşini esir aldı. Çevredeki vatandaşlar hemen polise haber verdi.

Bu arada, olay yerine Abdülkadir A.'nın kardeşi A.A. ile Mesude A.'nın kız kardeşi R.A. da geldi. İş yerinin içinden de kavga sesleri gelmeye devam etti. Koca eşini içeride darp etmeye başladı. Dışarıda ise iki akraba birbirine girdi. Olay yerine gelen polis tarafları ayırdı. Ancak kepengi kocaya bir türlü açtıramadı. Bunun üzerine olay yerine Can-Kur ekipleri çağrıldı. Bu sırada polis dışarıdaki kavgayı ayırmak isterken A.A. polise bıçak çekti. Polis zor kullanarak zanlıyı etkisiz hale getirip gözaltına aldı. Bir süre sonra olay yerine gelen Can-Kur ekipleri kepengin kilidini demir kesme makasıyla kesip kepengi açtı. İçeriden polis önce kocayı çıkartıp gözaltına aldı. Daha sonra ise eşi Mesude A. çıktı. Polis kadını polis merkezine götürmek istedi. Ancak kadın iş yerinin önüne oturarak gitmek istemediğini söyleyip, "Eşim evi terk etti bana ve çocuklarıma bakmıyor. Parasını kadınlara yediriyor. Yanında çalıştırdığı kişiyi hamile bıraktı. Beni içeride darp etti" diye bağırdı.

Bu sırada olayı görüntüleyen basın mensuplarına koca ve R.A. da saldırdı. Zanlılar daha sonra olay yerinden polis merkezine götürüldü. Kocanın ifadesinde karısını darp etmediğini, eşinin kendisine vurduğunu söylediği öğrenildi.
Bu haber toplam 2,434 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kadın - Aile  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber