Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Klima evi yaktı
17 Ocak 2017 / 15:59
Klima evi yaktı
Adana'da klimadan çıkan yangında bir ev küle döndü.

Edinilen bilgiye göre, Karataş ilçesinde oturan Ayşe Çevrici, hastalanan kızı Defne'yi doktora götürmek için diğer çocuğu Duru'yu da yanına alarak Adana'ya geldi. Ayşe Çevirici çocuklarını hastaneye götürdükten sonra Çukurova ilçesi, Mahfesığmaz Mahallesi'ndeki annesi Güngör Ahı'nın evine geldi.

Sabah evde Ayşe Çevirici, kız kardeşi Asuman Ahı, annesi Güngör Ahı ile çocukları uyurken birden bir sesle uyandıklarında oturma odasındaki klimanın yandığını fark ettiler.

Bir anda alevler her tarafı sardı. Anne Çevirici çocuklarını alıp dışarı çıkardı. Klimanın yandığı odada yatan Güngör Ahı, kızları tarafından güçlükle dışarı çıkarıldı.

Bu arada, komşuların haber vermesiyle olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, ev küle döndü. Yangından etkilenen iki kız kardeş ve anneye sağlık ekipleri müdahale etti.

"Ağlama teyze biz yanındayız"

Evleri küle dönen Asuman Ahı gözyaşlarına boğuldu. Duru Çevirici ağlayan teyzesine sarılarak, "Ağlama teyze biz yanındayız" diyerek teskin etmeye çalıştı. Çevirici ağlayan teyzesine uzun süre sarılıp ağladı.

Asuman Ahı, bir anda yangın çıktığını, canlarını zor kurtardıklarını söyledi. Güngör Ahı ise evinin yanına gelerek gözyaşlarına boğuldu.

Ayşe Çevirici, evde uyurken birden yangın çıktığını, annesinin içeride kaldığını, onu kurtarmaya çalıştıklarını, ayaklarında yanık oluştuğunu kaydetti.

Yangın ile ilgili inceleme sürüyor.

Bu haber toplam 680 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber