Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Kızının kocasını öldürttü iddiası
04 Ağustos 2015 / 08:49
Kızının kocasını öldürttü iddiası
Adana'da bir kişi, kızının sevgilisine damadını öldürttüğü iddiasıyla gözaltına alındı.

Olay, Seyhan ilçesi Dağlıoğlu Mahallesi'nde 1 Ağustos'ta meydana geldi.

 
İddiaya göre, Bursa'da aşçı olarak çalışan evli ve iki çocuk babası Eyüp İpek (36), eşi Seyha İpek (24) ile 3 ay önce kıskançlık yüzünden tartıştı. Şeyha İpek, Bursa'daki evini terk edip çocuklarını da alarak, Adana'da yaşayan babası Alaaddin Ö.'nün (49) evine geldi. Seyha İpek boşanmaya karar verirken, iki aile arasında boşanma meselesi yüzünden sürekli tartışma çıkmaya başladı.

İddiaya göre, Alaaddin Ö. damadını telefonla arayarak, "Seni öldürteceğim" diye tehdit etti. Bu arada Eyüp İpek, eşinin Cuma P. (19) isimli kişiyle sosyal paylaşım sitesinde görüşmeye başladığını ve sevgili olduğunu ileri sürüp Adana'ya geldi. Eşiyle konuşmak isteyen İpek'e aile izin vermedi.

Daha sonra ise Cuma P., Eyüp İpek'i arayarak görüşmek istedi. Dağlıoğlu Mahallesi'nde buluşan ikili arasında çıkan kavga sonucu, İpek bıçaklanarak öldü.

Polis tarafından başlatılan sorgulamada, Alaaddin Ö., kızının sevgilisine damadını öldürttüğü şüphesiyle gözaltına alınarak sorgulandı. Suçlamaları kabul etmeyen Alaaddin Ö., sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Polis, katil zanlısı Cuma P.'yi bulmak için çalışma başlattı.
Bu haber toplam 409 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber