Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Kızını ve sevgilisini öldüren baba adliyede
08 Ocak 2016 / 19:34
Kızını ve sevgilisini öldüren baba adliyede
Adana'da eşinden boşanmak isteyen kızını ve erkek arkadaşını pompalı tüfekle vurarak öldüren baba, adliyeye sevk edildi.
Olay, Seyhan ilçesi Havuzlubahçe Mahallesi 15009 Sokakta meydana geldi.
 
İddiaya göre, 5 yıl önce halasının oğlu Şehmuz K. ile evlenen ve 1 yıl önce resmi nikah yapan 19 yaşındaki Rabia K. bir hafta önce babası Mehmet Zen Ö.'nün (45) evine gelerek "Eşimle anlaşamıyorum boşanmak istiyorum artık onun yanına dönmeyeceğim" dedi. Baba Mehmet Zen Ö., bunun üzerine kızını geri göndermeyip evine aldı.

Dün gece yatarken 03:00 sıralarında bir ses duyan baba yatağından kalktı. Sesleri hırsız sanarak pompalı tüfeği alan baba, kapıyı açtığında ise 3 katlı evin merdiven dairesinde kızıyla birlikte bir erkeği gördü. Babanın evden çıktığını gören Rabia K. ve sevgilisi, evin damına kaçtı. Baba da arkalarından çıkınca sevgili Velit G. ile baba arasında arbede çıktı. Peş peşe tüfeğini ateşleyen baba, kızını ve Velit G.'yi vurdu. Bu sırada tüfek sesini duyarak olay yerine gelen anne Azize Ö. "Mehmet sen ne yaptın?" diye bağırınca kendine gelen baba hemen ambulansı ve polisi aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Rabia K. ve Velit G.'nin öldüğünü belirledi. Bu arada sesler üzerine toplanan yakınları babaya saldırdı. Polis tarafından kurtarılan Mehmet Zen Ö. kafasından yaralandı. 
Mehmet Zen Ö. önce hastaneye ardından da emniyete götürüldü. Babanın ifadesinde kızını ve sevgilisini hırsız sandığı için vurduğunu söylediği öğrenildi. Zanlı, sorgusunun ardından sağlık kontrolünden geçirilmek üzere adli tıpa getirildi. Burada zanlının tırnakları kesilerek boğuştuğunu söylediği için DNA örnekleri alındı. Mehmet Zen Ö. daha sonra adliyeye sevk edildi.

Mehmet Zen Ö. sevk sırasında basın mensuplarının soru sorması üzerine "Benim derdim bana yeter lütfen biraz saygılı olun pişmanım" dedi.
 
Bu haber 422 kez okunmuştur.

 

Bu haber toplam 842 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber