Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Kızılay milli irade nöbetine devam ediyor
19 Temmuz 2016 / 18:53
Kızılay milli irade nöbetine devam ediyor
Adana’da, demokrasi nöbetine katılanlara, Türk Kızılayı tarafından gece boyunca çorba, çay ve su ikramında bulunuldu.

15 Temmuz gecesi milli iradeye karşı gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanlara çıkan ve o andan sonra her gece demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara, Kızılay’dan destek geldi.

Türk Kızılayı Adana Şubesi, sivil toplum kuruluşlarının oluşturduğu Milli İradeye Saygı Platformu tarafından İstasyon Meydanı’nda gerçekleştirilen mitinge katılan vatandaşlara, gece boyunca çorba, çay ve su ikramında bulundu.

Bu arada, alanda Kızılay’ın kan bağış aracı da görev yaptı. Ellerinde Türk bayraklarıyla alanı dolduran vatandaşlardan bir kısmı, kan bağışında bulunmayı ihmal etmedi.
Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, Milli İradeye Saygı Platformu’nun düzenlediği mitinge, Kızılay olarak destek verdiklerini söyledi. Saygılı, “15 Temmuz gecesinden başlayarak her gün milletimize ikrama devam ediyoruz. Milletin Kızılayı milletten aldığını milletle paylaşıyor. Bizler her zaman milletimizin istikametinde, onun hizmetinde olmayı doğru yol olarak bildik. Darbe girişiminin olduğu andan itibaren sokaklara inerek ülkesine sahip çıkan ve büyük bir demokrasi zaferine imza atan milletimize karşı bizim de görevimiz var. Bugün, demokrasi nöbetine devam eden vatandaşlarımıza destek olarak bu görevi getiriyoruz” dedi.

Hain odaklarca gerçekleştirilen alçakça kalkışmayı şiddetle lanetlediklerini belirten Saygılı, ilk andan itibaren darbecilere karşı dik bir duruş sergileyen Türk milletinin, millet iradesinin karşısında hiçbir gücün duramayacağını tüm dünyaya gösterdiğini ifade etti.

Bu haber toplam 500 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber