Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Kızılay'ın Kurban Kampanyasına İşadamı Halil Avcı'dan Destek
23 Ağustos 2017 / 09:44
Kızılay'ın Kurban Kampanyasına İşadamı Halil Avcı'dan Destek
Yurt içi ve yurt dışında birçok büyük inşaat projesinin altında imzası bulunan Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halil Avcı, kurban vekaletini Türk Kızılayı'na verdi.

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Türkmenistan İş Konseyi Başkanlığı görevini de yürüten Halil Avcı, toplumsal konulardaki duyarlılığını,  Kızılay'ın Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası'na verdiği destekle bir kez daha gösterdi. Hayırsever kişiliğiyle bilinen Avcı, kurban vekaletini  Kızılay  Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı'ya verdi.

İşadamı Halil Avcı,  Türk Kızılayı'nın insanlık adına yaptığı çalışmaları takdir ettiğini belirterek, "Basından takip ettiğimiz kadarıyla ülke genelinde olduğu gibi,  Adana'da da çok güzel işlere imza atılıyor. Bizler de bu iyilik hareketini desteklemeliyiz. Bu nedenle eşim ve ben, kurban ibadetimizi  Türk Kızılayı ile yapmayı tercih ettik. Kurban etlerinin konserve haline getirilerek ihtiyacı olanlara ulaştırılması gerçekten çok güzel bir uygulama. Bizler için de büyük kolaylık" dedi.

Avcı'ya  Türk Kızılayı'nın  Adana'da yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Şube Başkanı Ramazan Saygılı da "Bizler gönüllü Kızılaycılar olarak atalarımızdan miras bir değeri, Kızılaycılık görevini devraldık. Görevde olduğumuz süre boyunca amacımız ihtiyacı olan insanlara daha etkin ulaşabilmek ve insanların bize olan güvenini boşa çıkarmamak, bu marka isme olumlu katkılar sağlamaktır. Bunu da sizler gibi değerli hayırseverler sayesinde, kıymetli vaktini ayıran gönüllülerimiz sayesinde gerçekleştiriyoruz. Kurban vekaletiniz için de sizlere teşekkür ederiz. Allah kabul etsin" diye konuştu.

Bu haber toplam 522 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber