Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 Kılıç oyunculardan memnun
06 Eylül 2017 / 09:10
Kılıç oyunculardan memnun
Kemal Kılıç, oyuncuların istekli çalıştığını belirterek, "Gaziantep'e 3 puan için gideceğiz" dedi.

TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor'un teknik direktörü Kemal Kılıç, oyuncuların istekli çalıştığını belirterek, "Gaziantep'e 3 puan için gideceğiz" dedi.

Kılıç, 3. hafta maçında Ümraniyespor'u 2-1 yenerek lige verilen araya moralli girdiklerini ifade ederek, "Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı çok iyi değerlendirmeye çalıştık. Bütün dikkatimizi Gazişehir Gaziantep maçına çevirdik. Oyuncularım istekli ve arzulu bir şekilde çalışıyorlar. Rakibimiz sezon başından bu yana istediği çıkışı bir türlü yakalayamadı. Bu sebepten dolayı bize karşı agresif ve baskılı bir futbol ortaya koyacaklar. Biz de kontrollü ve istekli oyunumuzu sahaya yansıtacağız. Oyuncularıma güveniyorum. Gaziantep'e 3 puan için gideceğiz" diye konuştu.

Adanaspor'un sezon başı renklerine bağladığı tecrübeli golcü oyuncusu Bahattin Köse ise, "Ümraniyespor galibiyeti ile lige verilen araya moralli girdik. Takım arkadaşlarımla birlikte çalışmalarımızı sıkı bir şekilde sürdürüyoruz. Sezona nasıl başladıysak o ciddiyetle devam ediyoruz. Gol attıkça kendimi bulduğumu hissediyorum. Umarım Gaziantep deplasmanında rakip fileleri havalandırırım" ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 887 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber