Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Kendisine
05 Kasım 2020 / 14:51
Kendisine "Gay gibi giyinmişsin" diyen şahsı vurdu
Adana'da bir eğlence mekanında kendisine "Gay gibi giyinmişsin bu nasıl kıyafet" diyen şahsı silahla vurarak yaralayan Muhammet Bilal B., tutuklandı. Kendisini olay yerinden otomobille kaçıran arkadaşı Ayhan S. ise ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıl

KİRALIK ARAÇLA KAÇTILAR

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Polis, ilk iş olarak bölgedeki 100'e yakın güvenlik kamerası görüntüsünü inceleyerek, saldırganın olaydan sonra bir otomobile binip kaçtığını tespit etti. Söz konusu aracın izini süren ekipler, arabanın 'kiralık' olduğu bilgisine ulaştı.

ARALARINDA HUSUMET OLDUĞU İDDİASI

Olay anında da aracı, Ayhan S.'nin kullandığı ve saldırıdan sonra da Muhammet Bilal B.'yi alıp hızla bölgeden uzaklaştığı belirlendi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, her iki zanlıyı da evlerine düzenlediği baskınlarda yakaladı. Baskında zanlının olayda kullandığı tespit edilen tabancaya da el konuldu. Yürütülen soruşturmada da Ayhan S. ile Sinan A. arasında daha önceden husumet olduğu, Ayhan S.'nin Muhammet Bilal B.'yi azmettirdiği öne sürüldü.

KIYAFETİNE YAPILAN ELEŞTİRİYE ÖFKELENDİ

Ancak Ayhan S., emniyetteki sorgusunda hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. Muhammet Bilal B.'nin ise, olayı kendisinin gerçekleştirdiğini, hiç kimsenin azmettirici olmadığını iddia edip, "Olay günü canım çok sıkkındı. Kız arkadaşımdan ayrılmıştım. Mekana girdiğinde şahıs bana, 'Gay gibi giyinmişsin. Bu nasıl kıyafet' deyince öfkelendim ve silahımı çıkartıp vurdum" dediği öğrenildi.

YARALANAN ŞAHIS: ALKOLLÜYDÜM BİLMİYORUM

Polis, hayati tehlikesi bulunmayan ve hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilen Sinan A.'nın ifadesine de başvurdu. A.'nın da; "Olay günü alkollüydüm. Bana kim neden saldırdı, neden ateş etti bilmiyorum. Bana silahla saldıran kişiyi de tanımıyorum" yönünde ifade verdiği bilgisine ulaşıldı. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Muhammet Bilal B. tutuklanırken, Ayhan S. ise savcılık ifadesi sonrası serbest kaldı.

Kaynak: İHA

kAYNAK: Sondakika

Bu haber toplam 842 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber