Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yayın yasağı eleştirisi
13 Ocak 2016 / 09:11
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yayın yasağı eleştirisi
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.Sultanahmet saldırısına ilişkin yayın yasağını eleştiren Kemal Kılıçdaroğlu, "Milletten neyi gizliyorsunuz" diye sordu.

Yayın yasağı Sultanahmet'te yaşanan patlamanın ardından Periscope gibi programlardan canlı yayın, yaralı ve ölülerin fotoğraflarının yayınlanmasına ilişkin getirilmişti.

DAHA AMBULANS GİTMEDEN YAYIN YASAĞI GETİRİYORLAR
"Daha ambulans gitmeden, yayın yasağı getiriyorlar. Milletten neyi gizliyorsunuz? Neden halka doğruyu söylemiyorsunuz? 13 yıldır iktidardalar neyi çözüyorlar? Yoksulluğu, işsizlik, terörü çözdünüz mü, çözemediyseniz neden? Kim size engel oldu?"

Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları;

ÜLKEYİ YÖNETEMİYORLAR
Ülkeyi yönetemiyorlar. 6 milyon çocuğumuz işsiz. 13 yıldır yönetiyorlar işsizlik belası duruyor. Sosyal denen bir kavram var. Senin çocuğun işsizse, hükümete dönüp "benim çocuğuma iş bulacaksın" deme hakkın var. Kişibaşına gelir düştü. Hangi gerekçe ile düşüyor? Herkesin geliri artarken Türkiye'de vatandaşın geliri niye düşüyor. Dünyada gıda fiyatları düşüyor, Türkiye'de artıyor; niçin? Kendinize soracaksınız. ,

Enerji fiyatları tüm dünyada düşüyor, bizde her benzin istasyonu vergi dairesi gibi. Yargı, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin arka bahçesi haline dönüştü. Ankara'da bir toplantı yapılıyor. Projelerini anlatıyor. Ama toplantıya Yargıtay, Sayıştay, Danıştay başkanları katılıyor, hangi gerekçeyle? Oraya neyin karşılığında gittiniz, ne vaat edildi de gittiniz? Sayıştay Başkanı'na soruyorum, sen oraya denetçi mi göndermeyeceksin, onun sözünü mü verdin? Sen oraya hangi gerekçe ile gittin? Yargıtay Başkanı'na soruyorum, sen Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin davaları için mi gidiyorsun oraya?

AYRINTILAR GELİYOR..

Bu haber toplam 459 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber