Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Kavurucu Sıcaklarda Hayvanlara Özel Tasarım Su Kabı
12 Temmuz 2014 / 13:39
Kavurucu Sıcaklarda Hayvanlara Özel Tasarım Su Kabı
Hava sıcaklıklarının 40 dereceye ulaştığı Adana’da sıcaktan sokak hayvanları da olumsuz etkileniyor.

Hava sıcaklıklarının 40 dereceye ulaştığı Adana’da sıcaktan sokak hayvanları da olumsuz etkileniyor. Adanalı işadamı Onur Kocaöz de, tasarladığı su kabıyla sokak hayvanlarının imdadına yetişti. Kocaöz, sokak hayvanlarının yanı sıra doğayı da düşünerek ürettiği geri dönüşümlü su kabıyla sıcak yaz günleri sokak hayvanlarının koruyucu şemsiyesi olacak. Üretilen su kapları ise ücretsiz olarak dağıtılacak.

Sıcaklığın iyice arttığı şu dönemlerde sokaklarda, caddelerde yaşamaya mahkûm edilen hayvanların yaşam alanlarının göz ardı edilmemesi gerektiğini belirten Kocaöz, “Hayvan dostlarımızın yaşam alanını göz ardı etmememiz gerekiyor. Firma olarak bu konuda bir çalışma yaptık ve hayvan dostlarımız için su kapları tasarladık. Bu su kaplarını ulaşabildiğimiz cadde ve sokak üzerindeki dükkânlara veya kurumlara ücretsiz dağıtıp, sadece günlük su koymalarını rica edeceğiz.” dedi.

Özel tasarım su kaplarının kaldırıp atılabilecek bir ürün olmadığını ve uzun süre saklanabilecek şekilde tasarlandığını vurgulayan Kocaöz, “Su kabımız uzun süre hizmet edebilecek şekilde tasarlandı. Plastik kaplar doğaya zarar verdiği için farklı bir tasarım yaptık. Şık ve zarif şehir estetiğini bozmayan aynı zamanda geri dönüşümü olabilecek bir ürün tasarladık.” diye konuştu.

Bu haber toplam 1,299 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber