Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Kavgada Bıçaklandıktan Sonra Otomobil Sürdü Kan Kaybından Öldü
24 Eylül 2016 / 09:38
Kavgada Bıçaklandıktan Sonra Otomobil Sürdü Kan Kaybından Öldü
Adana'da 1 kişinin öldürüldüğü, 2 kişinin de yaralandığı olay saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken, ölen şahsın olaydan sonra otomobil kullandığı görüldü.

Edinilen bilgiye göre olay, 1 Eylül Perşembe günü Yeşiloba Mahallesi oto galericiler sitesi önünde meydana geldi. İddiaya göre, otomobiliyle seyir halinde giden Fatih A. husumetli olduğu Metin Ü.'nün otomobilini yolda gördü. Ağabeyi Yavuz A. ile Metin Ü.'nün yanında durdu. Tarafların otomobillerden inmesiyle sopalı kavga başladı. 

Bir süre sonra bıçaklarında kullanıldığı kavgada, Metin Ü. çıkardığı bıçakla Fatih A.'yı kovalayarak bir kaç yerinden bıçakladı. Ağabey Yavuz A.'da olayda bıçaklandı. Bir süre sonra taraflar kendiliğinden kavgayı sonlandırdı. Önce Metin Ü. ve arkadaşları olay yerinden otomobile binerek ayrıldı. 

 

Daha sonra ise yaralı ağabey kardeş otomobile bindi. Fatih A. kanlar içinde kalmasına rağmen otomobili kendisi sürüp olay yerinden ayrıldı. Bu anlar ise güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. 

Otomobil kullanan Fatih A. kan kaybından dolayı durumu ağırlaşınca Adana Devlet Hastanesi'ne ağabeyi tarafından götürüldü. Ancak kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis daha sonra yaptığı operasyonda olaya karışan Metin Ü. ve arkadaşı ile yaralı ağabey Yavuz A.'yı gözaltına aldı. 

 

Zanlılar sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Metin Ü. bir kişiyi öldürmek suçlamasıyla tutuklanırken diğer zanlılar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu haber toplam 686 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber