Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Karnaval Konserinde Gönüllerince Eğlendiler
05 Nisan 2015 / 23:22
Karnaval Konserinde Gönüllerince Eğlendiler
Adana'da 3'üncüsü düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında Merkez Park'ta konser düzenlendi.

Adana'da 3'üncüsü düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında Merkez Park'ta konser düzenlendi. Karnaval korteji ile birlikte Merkez Park'a gelen yaklaşık 80 bin kişi,Keremcem, Zeynep Kasalini ve Gülden Mutlu'nun sahne aldığı konserde gönüllerince eğlendi. 

Konser öncesi Adana Valisi Mustafa Büyük tarafından çalınan gongla karnavalın resmi açılışı yapıldı. Daha sonra karnavala katılan Fatih TerimAytaç Arman, Faruk Tınaz, Derya Baykal, Hatice Arslan, Merderes Samancılar, Ece Vahapoğlu gibi tanınmış simalar sahneye çağrılarak çifte telli oynandı. Konser devam ederken yanda kurulan çadırlardan da vatandaşlara Adana kebabı ikramı yapıldı. Vatandaşlar konser esnasında dilek feneri uçurarak gönüllerince eğlendi. 

Konser öncesi konuşan karnavalın fikir babası Toyota Türkiye CEO'su Ali Haydar Bozkurt,Adana sokaklarında mutluluk olduğunu söyleyerek, "100 sene sonra bizler olmayacağız. Ama 100 sene, bin sene sonra bile her nisanda Adana'da bu sokaklarda portakal ağaçları çiçek açtıkça bunu hatırlayacaksınız. Bir hıdrellez gibi bir bahar şöleni gibi kutlamaya devam edeceksiniz. 5-10 sene sonra sadece Türkiye'den değil dünyanın her yerinden sadece 180 bin kişi değil, 500 bin kişi 600 bin kişi Adana sokaklarında sizlerle bu coşkuyu yaşamaya gelecek." dedi.

Futbul Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ise Adana’nın biraz daha hızlı koşması gerektiğini belirterek, “Adana biraz geride kaldı. Hepimiz biraz daha elimizi taşın altına sokmalıyız ve bu şehrimizi hep beraber layık olduğu yere taşımalıyız. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Burada olmaktan mutluyum, hepiniz çok seviyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından sanatçılar sahneye çıkan dansçılarla çifte telli oynadı. Daha sonra da vatandaşlar sahneye çıkan sanatçıların konseriyle gönüllerince eğlendi.

Bu haber toplam 327 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kültür-Sanat  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber