Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Karısını ve kaynanasını bıçakladı
16 Ekim 2015 / 08:32
Karısını ve kaynanasını bıçakladı
Adana'da hemşire eşini ve çocuklarını sürekli dövdüğü iddia edilen koca, karısı ile kayınvalidesini bıçakladı.

Adana'da hemşire eşini ve çocuklarını sürekli dövdüğü iddia edilen koca, karısı ile evine torunlarını görmeye gelen kayınvalidesini bıçaklayarak yaraladı.

Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesine bağlı Levent Mahallesi 1841. Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Hadi S., hemşire olan eşi Meryem S. ile 2 çocuğunu işsiz olduğu için sürekli tartışıp dövmeye başladı. Bu nedenle Hadi S., kaynanası Kudret D. ile de tartışıp evinden kovdu. Hadi S., buna rağmen eşiyle sürekli tartışıp onu ve çocuklarını darp etmeye devam etti.

Dün gece de dayakçı koca yine eşini ve çocuklarını darp etti. Kayınvalidesi Kudret D. de bugün torunlarını görmek için öğleden sonra kızının evine geldi. Kudret D. kızı izinli olduğu için evde olduğu sırada Hadi S. eve geldi. Evde kaynanasını görünce çılgına dönen koca bağırmaya başladı.

Kaynana Kudret D. ise "Sen bana karışamazsın ben torunlarımı görmeye onları sevmeye geldim" dedi. Hadi S. bu sözler üzerine daha da sinirlenerek kaynanasını evden kovup atmaya çalıştı. Annesini evden atmaya çalışınca Meryem S.'de sinirlenerek araya girdi. Kocasıyla tartışmaya başladı.

Koca, eşi kendisine karşı gelince çılgına dönerek mutfağa gidip bıçak alınca anne ve kız evden kaçtı. Şahıs, önce arkasından yetiştiği kaynanasını sokak ortasında sırtından bıçakladı. Eşini ise sığındığı komşusunda yakalayıp burada 5 yerinden bıçaklayıp kaçtı. Şahıs kaçarken de sokağa bıçağı attı. Bu sırada mahalle sakinleri hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan anne kızı alıp Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirdi. Bıçaklanan eş Meryem S.'nin durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesi bulunduğu, kayınvalidenin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis şimdi her yerde kaçan kocayı arıyor.

Bu haber toplam 1,030 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber