Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Karı kocaya fuhuştan rekor ceza
27 Ocak 2016 / 18:06
Karı kocaya fuhuştan rekor ceza
Adana’da "fuhuş yaptırmak, fuhşa teşvik, yer temin ve aracılık etmek" suçlamasıyla yargılanan çifte rekor ceza verildi

Adana’da "fuhuş yaptırmak, fuhşa teşvik, yer temin ve aracılık etmek" suçlamasıyla tutuksuz yargılanan karı koca toplam 95 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı. 60 yıl hapse mahkum olan 40 yaşındaki Cumali Ç., "Yatar çıkarım" dedi.

Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 6 yıl önce polisin yaptığı operasyonda Cumali Ç. (40) ile dini nikahlı eşi Bedia Z. (37) 4 kadına "zorla fuhuş yaptırmak, fuhşa teşvik, yer temin ve aracılık etmek" suçlamasıyla yakalandı.

Mahkemeye çıkarılan karı koca önce tutuklu yargılanırken daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bir süre önce yerel mahkeme kocaya 60 yıl 5 ay, karısına ise 35 yıl hapis cezası verdi. Karı koca, Yargıtay’a başvurarak karara itiraz etti. Ancak Yargıtay da yerel mahkemenin kararını onayınca karı kocanın aranması çıktı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı İnfaz Büro Amirliği ekipleri karı kocayı yakalamak için çalışma başlattı. Polis kadının Konya’da kocanın ise Adana’da olduğunu belirledi. Bedia Z.’nin Konya’da olduğunu belirleyen polis kadına ulaşarak Adana’ya gelmesini sağlayıp burada yakaladı. Kadın emniyetteki işlemlerinin ardından Karataş Kadın Cezaevi’ne gönderildi.

60 YIL 5 AY HAPİS CEZASI ALDIĞINI ÖĞRENİNCE ŞOK OLDU
Polis, koca Cumali Ç.’nin Yüreğir ilçesine bağlı Camili Mahallesi’nde olduğunu belirleyerek buraya baskın yaptı. Operasyonda yakalanan Cumali Ç. emniyete getirildi. Burada işlemleri tamamlanan Cumali Ç. önce sağlık kontrolünden geçirilmek üzere adli tıp birimine götürüldü. Burada basın mensuplarının "60 yıl hapis cezası almışsınız" sorusu üzerine şok olan Cumali Ç. cevap vermedi.
Sağlık kontrolünden geçirildikten sonra polis aracına getirilen Cumali Ç. "Evet ceza aldım yatar çıkarım" diye tepki gösterdi.

Cumali Ç. önce adliyeye ardından da cezaevine götürüldü.

VE YİNE BİR SWINGER REZALETİ
Adana’da açtığı sosyal paylaşım sitesinden bulduğu evli çiftlerle 500 lira karşılığında eşiyle birlikte fuhuş yapan koca suçüstü yakalandı. Koca, "eğlence amaçlı" yaptıklarını söyleyerek kendini savundu.

Edinilen bilgiye göre, olay Çukurova ilçesine bağlı Huzurevleri Mahallesi’nde meydana geldi. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri son zamanlarda "swinger" ismi verilen ve karı kocaların para karşılığı karı kocalarla fuhuş yapması olayının internet üzerinden açılan sahte isimlerle arttığı ihbarını aldı.

Bu ihbar üzerine sosyal paylaşım sitelerini takibe başlayan polis "Alev-Tutku" ismiyle açılan Facebook sitesinden fuhuş yapıldığını belirledi. Polis suçüstü yapmak için internete girip açılan sahte hesaptaki şahısla görüşerek karı koca olduklarını, eşli cinsel ilişkiye girmek istediklerini söyledi.

Şahıs, müşteri kimliğindeki polisin teklifini kabul ederek 500 lira alacağını belirtti. Polis de ücreti kabul ederek şahsın verdiği adrese gitti.

Polis adrese gittiğinde karı kocanın kendilerini beklediğini görüp, seri numarası önceden alınan 500 lirayı şahsa verdi. Bir süre sonra ise polisler kimliklerini çıkartıp polis olduklarını söyleyerek iki şahsı emniyete götürdü. Polis yaptığı kimlik incelemesinde kadının Ahu P. (38) erkeğin ise Hüseyin T. (42) olduğunu, şahısların dini nikahlı olarak evli olduğunu belirledi. Ahu P.’nin ifadesinde, eşinin bir süre önce "Alev-Tutku" sahte ismiyle Facebook’tan sayfa açtığını ve bazı seksi fotoğraflar koyarak karı kocalarla görüştüğünü, ancak bu zamana kadar 1 kez para alıp bir çiftle fuhuş yaptıklarını söylediği öğrenildi.

Kadın ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Hüseyin T.’nin ise siteyi eğlence amaçlı açtıklarını, hiç kimseyle para karşılığında birlikte olmadıklarını söylediği belirlendi. Hüseyin T. ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bu haber toplam 767 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber