Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 Karı koca uyuşturucu tacirleri
06 Mayıs 2019 / 16:09
Karı koca uyuşturucu tacirleri
Adana'da evlerinde uyuşturucu ticareti yaptıkları ileri sürülen bir karı koca ile bir kişi yakalandı.

 Adana'da evlerinde uyuşturucu ticareti yaptıkları ileri sürülen bir karı koca ile onlara uyuşturucu temin ettiği öne sürülen bir kişi yakalandı.


Olay, Seyhan ilçesine bağlı Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik suçlarla mücadele Şube müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmayla Fatih Mahallesi'ndeki bir evde uyuşturucu bulunduğunu belirledi.

Adrese operasyon düzenleyen ekipler, yaptıkları aramada 2 kilo 300 gram esrar ele geçirirken Ervin K.'yi de gözaltına aldı. Şüphelinin verdiği bilgi doğrultusunda olayla ilgili Edip ve Şahize E. çiftinin kaldığı aynı mahalledeki eve de operasyon düzenlendi.

Evde yapılana aramalarda 87 gram bonzai, av tüfeği ve tabanca bulundu. Bunun üzerine Edip ve Şahize E. sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirildi. 

Daha sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ervin K. ve Edip E. nöbetçi mahkemece tutuklandı, Şahize E. ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Bu haber toplam 1,073 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber