Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Karayolu Nakliyecileri Otobanda Kontak Kapattı
28 Nisan 2015 / 09:12
Karayolu Nakliyecileri Otobanda Kontak Kapattı
Adana’da akaryakıt zamlarını protesto eden nakliyeciler, kamyon ve TIR’larıyla Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nda kontak kapatarak eylem yaptı.

Her geçen gün yükselen akaryakıt zamları nedeniyle karlarının düştüğünü ve iş yapamaz duruma geldiklerini savunan nakliye şirketleri ve bireysel nakliyeciler, öğle saatlerindeAdana Nakliyeciler Sitesi'nde basın açıklaması yaparak zamları protesto etti. Bireysel çalışan kamyon ve TIR sahipleri, zamlar nedeniyle araçlarını satıp işsiz kalacaklarını söylediler. Ağır vergiler ve gün geçtikçe artan akaryakıt zammı yüküne karşı koyamadıklarını belirten TIR filosu sahipleri, TAG Otoyolu'nda kontak kapatacaklarını açıkladılar.

Saat 21.00 civarında ise TAG Otoyolu'nun Adana Havalimanı girişinden Ceyhanistikametine çıkan yüzlerce kamyon ve TIR, otobanda kontak kapattı. Bir süre düşük hızda ilerleyen TIR ve kamyonlar, trafiği durma noktasına getirdi. Bu sırada çevrede çevik kuvvet ekipleri ve TOMA'lar da güvenlik önlemi aldı. Onlarca kamyon ve TIR'ın oluşturduğu araç konvoyunu fark etmeyen sürücüler ise kaza tehlikesi atlattı. Konvoy Hastaneler Kavşağı'na kadar ilerledikten sonra olaysız dağıldı

Bu haber toplam 367 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber