Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 Karate şampiyonası Adana'da başladı
18 Aralık 2015 / 08:35
Karate şampiyonası Adana'da başladı
“Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası” Adana’da başladı.
Karate Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan ve sezonun son yarışı olan “Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası” Adana’da başladı.

Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvaya 48 ilden 610 sporcunun katıldığını, 86 hakemin görev yapacağını söyledi.

“Milli Takım Adana’da belirlenecek” diyen Federasyon Başkanı Delihasan, konuşmasında şunlara yer verdi:
“Öncelikle Adana’da gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası’nda bizlere büyük yakınlık gösteren ve destek olan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Federasyon İl Temsilcisi Tahir Türkarslan’a ve hizmeti geçen salon görevlilerine teşekkür ederim. Yarışma 3 etapta olacak birincisi, 35 yaş üstü veteranlar, ikincisi büyükler üçüncüsü de son gün yapacağımız milli takım seçmeleri olacak. Erkek Milli Takım Antrenörü Murat Delihasan ile Kadın Milli Takım Antrenörü İbrahim Erçin tüm müsabakaları yakından izleyecekler. Son yıllarda karatede ulusal ve uluslararası arenada önemli dereceler elde ettik. Hedefimiz, Avrupa ve Dünya şampiyonalarında kürsüye daha fazla Türk sporcu çıkarmaktır.”

Delihasan, müsabaka sayısını artırdıklarını, eğitim çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek, sporcu,hakem ve antrenör sayısında önemli artışlar yaşandığını sözlerine ekledi.

Yarışları, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Yüreğir İlçe Müdürü Ekrem Ulu, Spor Servisi Şefi Hanifi Altun, Karate Federasyonu İl Temsilcisi Tahir Türkarslan ile genel koordinatör Ali Bıldırcın ve diğer yetkililer izledi.

Bu arada, 20 Aralık Pazar gününe kadar sürecek yarışmaları karate severler ücretsiz olarak izleyebilecek.

 

Bu haber toplam 842 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber