Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Karate kursuna yoğun ilgi
12 Ağustos 2015 / 09:41
Karate kursuna yoğun ilgi
“İl Spor Merkezleri” kapsamında verilen karate kursuna öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan “İl Spor Merkezleri” kapsamında verilen karate kursuna öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate Bölge Antrenörü Elif İnce, Karate Antrenmanların haftanın 5 günü gerçekleştirdikleri “Karate İl Spor Okulları”na toplam 80 sporcunun katıldığını söyledi.

Kursa 7-18 yaş grubu kız ve erkek kursiyerlerin katıldığını belirten İnce, konuşmasında şunlara yer verdi: "Kurslarımız haftanın 5 günü birer seans olarak devam ediyor. Sporcuların istekli ve arzulu olması bizleri mutlu ediyor. Karate'de temel kurallar öğretip kulüplere sporcu yetiştiriyoruz. Zaten uzak doğu sporların temelinde disiplin vardır. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’tan büyük destek görüyoruz. Genel amacımız ve tüm çabamız topluma yararlı gençler yetiştirmektir. Karate, sadece çocuklar için değil anne ve babaların 'da birlikte yapabilecekleri bir spor dalı ve aile sporudur. Kursta başarılı olan sporculara lisans çıkartarak başta Gençlikspor olmak üzere diğer kulüplere de kazandıracağız.”

Bu arada, Karate İl Spor Merkezi’nde kursa katılan sporcuları ziyaret eden Karate Federasyonu Adana İl Temsilcisi Tahir Türkaslan da hem çalışmaları denetledi, hem de sporculara başarılar diledi.
Bu haber toplam 316 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber