Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Karalar pazar mesaisi yaptı
07 Nisan 2014 / 23:10
Karalar pazar mesaisi yaptı
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar pazar günü 11 ilçede incelemelerde bulundu

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Pazar günü ilçeye bağlı 11 mahallede incelemede bulunarak vatandaşlara yerel seçimlerde verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.
30 Mart yerel seçimlerinde halkın teveccühü ile Seyhan Belediye Başkanlığı'na seçilen ve Cuma günü mazbatasını alan Zeydan Karalar, Pazar günü, köy statüsündeyken mahalle olan yerleşim yerlerini ziyaret etti. Sırasıyla, Camusçu, Köylüoğlu, Çaputçu, Mürseloğlu, Dervişler, Salmanbeyli, Karayusuflu (Bahçelievler, Serinevler), Koyuncu, Yalmanlı ve Kayışlı mahallerini ziyaret eden Karalar, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Zeydan Karalar’a Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte CHP İl Yöneticisi Kemal Toros ve Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Sönmez’de eşlik etti.

"İLK KEZ BELEDİYE BAŞKANINI GÖRDÜK"
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Pazar ziyaretlerine Camusçu Mahallesi’nden başladı. Karalar, burada vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanırken mahalle halkı her seçim dönemi adayların gelip oy istediğini ancak seçimden sonra bir daha yüzlerini göremediklerini ancak Zeydan Karalar’ın seçimin hemen ardından kendilerini ziyarete gelmesinden dolayı mutlu olduklarını belirtti. Bu ziyaretlerin her mahalleye yapılacağını ve belli periyotlarla devam edeceğini belirtirken Karalar, “Biz zaten halkın içinden gelen insanlarız, bu yüzden halktan kopmamız söz konusu olamaz” şeklinde konuştu.

"BELEDİYE BÜTÇESİNİ ARTTIRACAĞIZ"
Camusçu’nun ardından Köylüoğlu Mahallesi’ne giden Zeydan Karalar, vatandaşların sorunlarını dinledi. Bundan sonra meclis üyelerinin ve birim müdürlerinin sürekli olarak mahallelerin sorunlarını dileyip bu sorunların çözümü için çalışacaklarını belirten Karalar, belediye bütçesini arttırarak hizmet kalitesini arttıracaklarını söyledi. Karalar yaptığı açıklamada, “Cuma günü akşamüstü mazbatayı aldık biraz bütçeyi inceledik bu bütçe Seyhan için gerçekten çok az. Bizler bu bütçeyi arttırıp hizmet kalitesini de arttıracağız” ifadelerini kullandı.
Buradaki vatandaşlarla bir süre sohbet eden Karalar daha sonra Çaputçu Mahallesi’ne geçti. Mahalle halkı ilk kez seçimden hemen sonra bir belediye başkanın kendilerini ziyarete geldiğini belirtirken ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Mahalle ziyaretlerine Seyhan’ın en uzak mahallesi olan Mürseloğlu ile devam eden Zeydan Karalar halka hitap etti. Seyhan’ın her kuruşunun Seyhan’a Seyhanlıya harcanacağını belirten Karalar, “Halkımız büyük bir teveccüh gösterip beni belediye başkanı seçti. Bende bu güveninizi boşa çıkartmayacağım. Biliyoruz buralar uzun süredir hizmet alamıyordu. Bundan sonra Seyhan Belediyesi’nin her kuruşu Seyhan’a Seyhanlıya harcanacak” dedi.
Dervişler Mahallesi’ndeki ziyaretinde vatandaşlara hizmetin hiç aksamadan geleceğini belirten Zeydan Karalar belediyenin her imkânının sınırsız olmadığını ama imkanlar doğrultusunda hizmetlerin aksamadan artarak devam edeceğini söyledi.
Daha sonra Salmanbeyli Mahallesi’ne geçen Karalar halkın kendilerine yoğun bir destek gösterdiğini ve bu destek ile tüm engelleri aşacaklarını söyledi.

KARALAR’A KARAYUSUFLU’DA YOĞUN İLGİ
Eski Karayusuflu Beldesi olan Bahçelievler ve Serinevler mahallerinde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar için kurbanlar kesildi. Vatandaşlara seçimlerde verdiği destekten dolayı teşekkür eden Karalar Seyhan’ın sorunlarını çözmek için canla başla çalışacaklarını belirterek meclis üyelerine önemli görevler yüklediklerini ve sorunların çözüm noktasında çalışacaklarını söyledi.
Karayusuflu’nun ardından Koyuncu Mahallesi’ne geçen Karalar Seyhan’da seçimi kazanmanın çok zor olduğunu ancak halkın verdiği destek ile 23 bin civarında fark atarak seçim kazandıklarını belirtti.
Yamanlı Mahallesi’nde konuşan Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Ve ADSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez’de Zeydan Karalar’ın Cuma günü mazbatasını aldığını ve mazbatasının mührü kurumadan çalışmaya başladığını belirtti. Bu hırs ve çalışkanlıkla Karalar’ın Seyhan’ın sorunlarına çözüm olacağını belirten Sönmez bölge insanı olarak Karalar’a ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Karalar ise yıllardır hizmetten mahrum olan güney mahallerine özen göstereceklerini söyledi.
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Kayışlı Mahallesi’nde davul zurna eşliğinde konvoy yapılarak karşılandı. Çok amaçlı köy konağı önünde vatandaşlara hitap eden Karalar, Seyhan Belediyesi’ni kazanmanın hiç kolay olmadığını belirterek, tüm engellemelere rağmen Başkanlığı kazandıklarını belirtti. Karalar, “Seyhan Belediyesi kolay kazanılmadı. Zaten kolay kazanılmış olsaydı, 25 yılda 5 defa kazanmıştık. Bundan sonra çok çalışıp Seyhanlıya hak ettiği hizmeti götüreceğiz” şeklinde konuştu.
Konuşmanın ardından topluca pasta kesildi.

Bu haber toplam 327 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber