Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Karalar: İmza Kampanyası Zamansız...
23 Nisan 2015 / 09:35
Karalar: İmza Kampanyası Zamansız...
Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan İlçe Başkanı Reşit Karakuş ve ilçe yönetim kurulunun düşürülmesi için başlatılan imza kampanyasının şimdilik beklemeye alındığı öğrenilirken, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'dan açıklama geldi..

Karalar, bu girişimin kendi kulağına geldiğini de hatırlatarak, "Ancak içlerinde Seyhan Belediyemizin müdürlerinden Cüneyt Patır'ın bulunduğundan kesinlikle haberim yoktu" dedi.. 

Kendisi İstanbul'da bulunan Karalar, Adana'daki Cüneyt Patır'ı telefonla arayıp kızgınlığını ifade ettiğini belirterek, seçim atmosferinde böyle bir girişimi doğru bulmadığını söylediğini kaydetti..

İlçe Başkanı Reşit Karakuş'a sıcak bakmadığı bilinen Seyhan Belediye Başkanı, süreci zamansız bir girişim olarak değerlendirdi..

Bilindiği gibi CHP İl Başkanı Burhanettin Bulut da bu olaya büyük tepki göstererek  "Duyumlar bizim de kulağımıza geliyor ancak ihtimal dahi vermek istemiyorum.. Doğruysa çok çirkin" demişti..

Karakuş ve yönetimini düşürme girişiminin arkasında milletvekili Ümit Özgümüş'e yakın bazı isimlerin yanısıra Seyhan Belediyesi müdürlerinden Cüneyt Patır'ın ve CHP kurultay delegeleri İsmail Acı, Mahmut Can, Fethi Güler'in de yer aldığı biliniyor..

Bu haber toplam 439 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber