Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Karalar iddiasını ispat etsin
09 Temmuz 2014 / 18:08
Karalar iddiasını ispat etsin
AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın, bir gazetede AK Parti'li belediye meclis üyelerine yönelik iddialarını talihsizlik olarak nitelendirerek, Karalar'ın, iddia ettiği meclis üyelerinin kim olduğunu

Yeşiltaş, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Karalar'ın söz konusu ifadelerinin Sözcü gazetesinde yayımlanmasının “manidar” olduğunu söyledi. AK Parti'li meclis üyelerinin töhmet altında bırakıldığını belirten Yeşiltaş, açıklamanın cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde yapılmasının da manidar olduğunu ifade etti. Açıklamayı, “Cambaza bak” diye nitelendiren Yeşiltaş, “Karalar'ın söylediğinin gerçeklik payı varsa ki buna inanmıyorum, bunu ispatlaması durumunda partim adına o arkadaşların hesabını içimizde biz sorarız. Eğer iftira ise bunun hesabını da halkımız size sorar. İftirayı ispatlayamamak insanı müfteri yapar. Müfteri olmamak için de iddianın ispatı, iddia sahibinin onurunadır” diye konuştu.
AK Parti içerisinde rantçılığın görmezden gelinemeyeceğinin altını çizen Abdurrahman Yeşiltaş, Başkan Karalar'a şu soruları yöneltti:
“Sayın Karalar, bahsettiğiniz 500 bin TL seçim masrafını çıkarmak isteyen meclis üyesi ya da üyeleri kimlerdir? Sayın Karalar hangi konuyu saptırmak için bu gündemi oluşturdu?”
Sözcü gazetesinde yer alan habere göre Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “AKP'nin rantçı zihniyeti belediye meclis üyelerine de geçmiş. Bana gelip, 'Seçilmek için 500 bin lira harcadım. Çıkarmam lazım' diyen meclis üyeleri var” ifadelerini kullanmıştı.

Bu haber toplam 376 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber