Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Karalar'dan voleybolculara yardım
03 Temmuz 2015 / 09:51
Karalar'dan voleybolculara yardım
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yaz Spor Okulları kapsamında voleybol takımlarına malzeme dağıtım töreninde, “Hiç merak etmeyin bu Zeydan abiniz, her nerede ne ihtiyaç varsa oradadır.

Seyhan Belediyesi 31 Mart 2014’den sonra nerede ne çare varsa oradadır” dedi. 
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Akkapı Mahallesi’nde bulunan Spor Salonu’nda bölge voleybol takımlarına malzeme dağıtımı yaptı. Törende yeni malzemelerine kavuşan sporculara hitaben konuşan Başkan Karalar, “Bir süredir peş peşe spor kulüplerimize yeni malzemeler dağıtıyoruz. Spora, sporcuya destek olduğumuzdan dolayı mutluluğumuzu da ifade etmek istiyorum. Geçen sene 3 bin gence malzeme dağıttık ama bu sene 10 binin üstünde sporcuya gencimize malzeme dağıtıyoruz” dedi.

“PORTATİF YÜZME HAVUZU PROJESİ TÜRKİYE’DE BİR İLK OLACAK”

“Biz bu işleri bilerek ve bilinçli yapıyoruz. Biz spora destek olarak, sporcuya destek olarak bütün bu kötülüklerden hem ayrı tutmaya çalışıyoruz gençlerimizi, hem güzelliklerle tanışmasına sebep oluyoruz” diyen Karalar, Türkiye’de ilk kez uygulanacak olan portatif yüzme havuzu projesi hakkında da bilgi verdi. Karalar, “Bu sene yeni bir uygulamamız var biliyorsunuz. Başkanlık görevine talip olduğumuzda siz gençlerimizin pis sulama kanallarda hem sağlıksız bir ortamda yüzdüğünü hem de can güvenliği olmadığı için boğulma vakalarının sıkça görüldüğünü dile getirmiştik. Bu sene bu tip istenmeyen olayların çözümü adına yeni bir proje geliştirdik. Sizler için portatif havuzlar getirdik. Portatif havuzlar 20 metre boyunda, nizami havuzlar. Gençlerimiz hem o nizami havuzlarda yüzecekler, temiz suda yüzecekler artı ölmeyecekler. Bundan da kurtardık analarımızı inşallah. Bu da Seyhan’da ilk. Bu da Türkiye’de ilk.”

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar konuşmasının sonunda kendisini merakla dinleyip coşkuyla alkışlayan gençlere, “Siz hiç merak etmeyin. Bu Zeydan abiniz, her nerede ne ihtiyaç varsa oradadır. Seyhan Belediyesi 31 Mart 2014’den sonra nerede ne çare varsa oradadır” ifadelerini kullandı.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve kendisine eşlik eden belediye bürokratları, malzeme yardımı yapılan voleybol takımıyla mini bir gösteri maçı yaptı. Karşılaşma esnasında Başkan Karalar’ın sahadaki yüksek performansı, siyasette olduğu kadar sporda da ne kadar başarılı olduğunu gösterdi.

Bu haber toplam 443 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber