Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Karalar’dan Karayusuflu’da hizmet turu
08 Ekim 2015 / 12:13
Karalar’dan Karayusuflu’da hizmet turu
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Karayusuflu mevkiinde vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Ragıp Bekaroğlu’nun da hazır bulunduğu toplantı ve incelemelerde bölgede belediyeler tarafından gerçekleştirilecek

Başkan Karalar, Karayusuflu’daki incelemeleri esnasında vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda bölgede ne tür hizmetler gerçekleştirilebileceği yönünde kendisine eşlik eden bürokratlara anında talimatlar verdi.

“HER MAHALLEDEKİ HER BİR YURTTAŞA EŞİT HİZMET”

Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan’ın pek çok mahallesinin geçmiş yıllarda en temel belediyecilik hizmetlerini bile sağlıklı şekilde alamadığından yakındığını belirterek, “Bizim yönetim anlayışımıza göre sorumluluk sahamızda bulunan her mahallemizde yaşayan her bir yurttaş belediyemizin hizmetlerinden adaletli ve eşit şekilde yararlanmalıdır. Göreve başladığımız ilk günden itibaren bu anlayışı Seyhan’a hâkim kıldık. Bugün buraya Büyükşehir Belediyesi’nin bir bürokratıyla gelmekteki amacımız mahallelerimizde gerek ilçe belediyesi gerekse Büyükşehir sorumluluğundaki hizmetlerin aynı anda ve uyum içerisinde gerçekleştirilmesi zorunluluğundandır. Burada sizlerden gelen talep ve şikâyetleri ilçe belediyemizin bürokratları kendileri açısından, Büyükşehir Belediyemizin bürokratları da kendileri açısından dinleyecek, not alacak ve sizlerin taleplerini belediyelerin imkânlar ölçüsünde gerçekleştirecektir” dedi.

Karayusuflu sakinleri, Başkan Karalar’la birlikte başlayan yeni dönemde mahallelerine gelen belediye hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Mahalle halkı ulaşım konusunda DSİ’ye ait sulama kanalı üzerinde bir köprü yapılması yönündeki taleplerini Başkan Zeydan Karalar’a iletti.

Bu haber toplam 489 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber