Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 Kanalda kaybolan gencin cesedi bulundu
05 Temmuz 2018 / 13:45
Kanalda kaybolan gencin cesedi bulundu
Adana’da serinlemek için girdiği sulama kanalında kaybolan gencin cesedine suya girdiği yerin 2 kilometre uzağında ulaşıldı.
Adana'da sevgilisini görmek için geldiği Adana'da serinlemek için girdiği sulama kanalında kaybolduktan sonra cesedi bulunan gencin cenazesi memleketine götürüldü.
 
Alınan bilgiye göre, Mersin’den akrabası Musa Günay ile Adana’ya sevgilisini görmeye gelen 22 yaşındaki Sait Bulut, dün Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesi’nde serinlemek için kuzeniyle sulama kanalına girdi. Bulut, bir süre sonra boğulma tehlikesi atlattı. Kuzeni onu kurtarmak istedi ancak o da boğulma tehlikesi atlatınca kendini kurtarabildi. Bulut ise suda kayboldu. 
 
Çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen deniz polisi, dalgıç kıyafeti giyip arama yaptı. Bu arada DSİ, gencin bulunması için suyu kesti. Kanalda su azaldıktan sonra yapılan aramada gencin kanala girdiği yerden 2 kilometre uzaklıkta cesedine ulaşıldı. 
 
Bulut’un cenazesi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Bulut'un cenazesi otopsi yapıldıktan sonra yakınları tarafından teslim alınarak memleketi Mersin'e götürüldü
Bu haber toplam 1,276 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber