Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Kanalda feci olay
25 Temmuz 2020 / 15:11
Kanalda feci olay
Adana’da bir kişi sulama kanalında boğulmak üzere olan köpeği kurtarmak isterken, köpekle birlikte kayboldu.
Adana’da bir kişi sulama kanalında boğulmak üzere olan köpeği kurtarmak isterken, köpekle birlikte kayboldu. Kuzeni ise "Beni kurtarın diye bağırdı ama kurtaramadık" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Fatih Mahallesi Kıyıboyu Caddesi'ndeki DSİ’ye ait sulama kanalında meydana geldi. İddiaya göre, Abdulkadir Seyyid, Beşer Şeyhbar ve 2 arkadaşı, eve gitmek için caddede yürüdüğü sırada sulama kanalında bir sokak köpeğinin sürüklendiğini gördü. Köpeği kurtarmak isteyen Seyyid, akıntının yoğun olduğu sulama kanalına atladı.

 Köpeği yakalayamayan Seyyid, bir süre suda batıp çıktıktan sonra gözden kayboldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, suda kaybolan Seyyid için arama-kurtarma çalışması başlattı.

Suriye’deki iç savaştan 8 yıl önce kaçıp Adana’ya yerleştikleri öğrenilen Abdulkadir Seyyid’in teyzesinin oğlu Beşer Şeyhbar, “Köpeği kurtarmak için uzanırken, kaydı suya düştü. ‘Kurtarın, imdat’ diye bağırdı. Kurtarmaya çalıştık. Önce ip attık, sonra tamirciler suya atladı, çıkaramadık. Sonra suyun altında gitti” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

 

Bu haber toplam 915 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber