Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Kanalda can pazarı
09 Ağustos 2016 / 09:17
Kanalda can pazarı
Sulama kanalında sürüklenen bir kişi, vatandaşların kemerlerini birleştirip kanala girmesiyle kurtarıldı.

 

Olay, Yüreğir ilçesine bağlı Levent Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 65 yaşlarında ismi öğrenilemeyen bir kişi DSİ'ye ait sulama kanalı köprüsü üzerinden kanala düştü.

Suda akıntıya kapılan adamın sürüklendiğini fark eden vatandaşlar durumu polise haber verdi. Bu sırada bazı vatandaşlar kanala atlayıp şahsı çıkarmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Bir kişi daha kanala atlayarak şahsı kıyıya doğru getirmeye çalıştı.

Bu arada vatandaşlar, kemerlerini birleştirerek şahsı kurtarmaya çalışan vatandaşlara atıp kıyıya çekmeye çalıştı. Vatandaşlar bu yöntemle bir süre sonra adamı kıyıya çekmeyi başardı. Ancak kanal kenarında demir parmaklıklar olduğu için şahıs bir türlü çıkartılamadı.

Olay yerine çağrılan Can-Kur ekipleri demir korkulukları keserek şahsı mahsur kaldığı yerden kıyıya çıkardı. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan şahıs, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Şahsı kurtarmaya çalışan vatandaşlar, adamın suda sürüklediğini, iki kişinin atlayarak kıyıya getirmeye çalıştığını, kendilerinin de kemerlerini çıkartıp birbirine ekleyerek şahsın kıyıya çıkartılmasına yardımcı olduklarını söyledi. 

Bu haber toplam 997 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber