Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Kaldırımlar ve parklar büfecilerin değildir
12 Mart 2021 / 16:20
Kaldırımlar ve parklar büfecilerin değildir
Adana Büyükşehir Belediyesi'nin Mart ayı 5. Oturumunda CHP'li Mustafa Fidan Vursavuş, kaldırım ve park işgallerini gündeme getirdi.

Meclis 1. Başkanvekili Mustafa Bayar, katipler Sevil Can ve Yusuf Arısoy tarafından açılan mecliste gündem dışı konuşan CHP'li Mustafa Fidan Vursavuş, kaldırım ve park işgallerinin Adana'ya yakışmadığını söyledi. Vursavuş, "Kaldırımda büfe olmaz. Kaldırımlar ve parklar halkındır. Bu çirkin görüntüler Adana'ya yakışmamaktadır. Meclis olarak bu çirkin görüntüleri ortadan kaldırarak tarihe geçmelidir" dedi.

 

AK Parti Sözcüsü Vedat Gündoğan, 2 yıldır Girne Köprüsü inşaatını, Türkmenbaşı Bulvarı'nın otoyola bağlanması ve Turgut Özal ve diğer 3 yerde üst geçitlerin inşaatı ve Adana'nın trafik sorunlarını gündeme getirdiklerini söyledi. Gündoğan, sözleşmeli personellerin ücret alacaklarının ödenmesi konusunda idarenin duyarlı davranması gerektiğini ifade etti.

Daha sonra gündemlere geçildi. 12 teklif ilgili komisyonlara gönderildi. 5 komisyon raporundan 1'i oy çokluğuyla diğer maddeler ise oy birliğiyle kabul edildi.

Kaynak: İHA

Kaynak: Sondakika

Bu haber toplam 512 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber