Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Kahvehanede kalvaltı yaparken öldü
23 Ekim 2015 / 15:12
Kahvehanede kalvaltı yaparken öldü
Adana'da kahvehanede kahvaltı yaparken kalp krizi geçiren şahıs hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesine bağlı Kocavezir Mahallesi'nde Servet Yılmaz Gença (64), bir süre önce arkadaşı Dutlu Kahvehanesi sahibine yardım etmeye başladı.
 
Bugün sabah da Gença kahvehaneye geldi. Bir ara rahatsızlanınca arkadaşlarının doktora götürmek istediği Gença, "Geçer her zaman oluyor, kahvaltı yapayım geçer" dedi. Daha sonra poğaça alıp bir bardak çay alıp kahvehanedeki masaya geçen Gença, poğaçayı ısırdıktan sonra sandalyeden düştü. Kahvehanedekiler sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekibi, yerdeki Gença'ya müdahale etti. Kalp masajı yapılan Gença kurtarılamadı. Bu sırada Gença'nın cep telefonu çaldı. Telefonu açan kahvehanenin sahibi, Servet Gença'nın öldüğünü söyleyip başsağlığı diledi.

Gença'nın arkadaşları, onun gözlerinin önünde ölmesinden çok büyük üzüntü duyduklarını, önceden de kalp rahatsızlığı olduğunu, bu sabahta rahatsızlandığını ancak hastaneye ya da sağlık ocağına bir türlü götüremediklerini söylediler. Yapılan incelemelerin ardından yakınlarına teslim edilen Gença'nın cenazesi toprağa verildi.
 

 

Bu haber toplam 402 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber