Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Kahraman Tazeoğlu Adana Optimum'da okurlarıyla buluştu
16 Nisan 2016 / 17:30
Kahraman Tazeoğlu Adana Optimum'da okurlarıyla buluştu
Aşkın ve sevginin yazarı Kahraman Tazeoğlu, yeni kitabı "Aşkla Kal"ın Adana'daki ilk imza günü etkinliğinde okurlarıyla buluştu.

Saatler öncesinden uzun kuyrukların oluştuğu imza gününde okurlar, kitabı yazara imzalatıp, hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Aşıkların duygularına tercüman olan, aşk romanlarının usta kalemi, şair-yazar  Kahraman Tazeoğlu, yeni kitabı "Aşkla Kal"ı, Ada Kitap'ın katkılarıyla  AdanaOptimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde imzaladı.

"Aşkla Kal" Benim Son Çocuğum

Yenilenen yüzü ve konseptiyle şehrin rengi olmaya devam eden  Adana Optimum Alışveriş Merkezi'nde, gerçekleştirilen imza günü etkinliğinde saatler öncesinden uzun kuyruklar oluştu.  Kahraman Tazeoğlu'nun yeni kitabı Aşkla Kal'a büyük ilgi gösteren ziyaretçiler, kitabı yazara imzalatıp, hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Okuyucularıyla bol bol sohbet eden ve coşkulu bir kalabalık ile karşılaşan  Kahraman Tazeoğlu, "Aşkla Kal" benim son çocuğum. Genç ve güzel dalgıç bir kızın dünya rekoruna hazırlanma evresinde başından geçen trajik bir olayı ve sonrasında yaşadığı büyük bir aşkı anlatıyor. Bu kitap ile aşkın insan hayatı için ne kadar önemli olduğunun bir kere daha altını çizmek istedim" dedi.

Bu haber toplam 1,323 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kültür-Sanat  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber