Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Kadına Şiddet İçin Yola Çıkan Gülşah'ı Adana'da Erkekler Karşıladı
15 Temmuz 2015 / 13:19
Kadına Şiddet İçin Yola Çıkan Gülşah'ı Adana'da Erkekler Karşıladı
Kadına şiddete dikkat çekmek için 26 gün önce İstanbul'dan motosikletiyle tura çıkan Gülşah Merve Yüksel, Ardahan'a, oradan Gaziantep'e gitti ve Adana'ya ulaştı.

Kadına şiddete dikkat çekmek için 26 gün önce İstanbul'dan motosikletiyle tura çıkan Gülşah Merve Yüksel, Ardahan'a, oradanGaziantep'e gitti ve Adana'ya ulaştı. Yüksel'i, Türk Chopper Gurubu'nun erkek üyeleri şehir girişinde karşıladı.

Maltepe Üniversitesi Zihinsel Engelliler Öğretmenliği bölümü öğrencisi Gülşah Merve Yüksel, kadına şiddetin önlenmesi için farkındalık oluşturmak amacıyla motosikletle tura çıktı. İstanbul'da başladığı yolculuğunda toplam 5 bin 300 kilometre yol kat ederek Adana'ya ulaşan Gülşah Merve Yüksel'i, Adanalı motosiklet tutkunları Türk Chopper Gurubu'nun erkek üyeleri Tarsus-Adana- Gaziantep (TAG) otoyolunda karşıladıktan sonra genç kıza motosikletleriyle eşlik edip birlikte Adana turu attı.

Yüksel, kadınlar ile ilgili etkinlikte erkekler tarafından karşılanmasına şaşırdığını söyledi. Yolculuk boyunda sürekli destek mesajları aldığını ifade eden Yüksel, en çok da kadınların kendisine sahip çıktığını kaydetti. Kadına şiddete dikkat çekmek için çıktığı yolculukta, verilen desteğe teşekkür eden Gülşah Merve Yüksel, "Yolculuğa çıkalı 26 gün oldu. 5 bin 300 kilometre yol kat ettim. Bu sürede gittiğim her yerde, çok büyük ilgi gördüm. Özellikle kadınlardan destek mesajları aldım, uzun soluklu bir mola vermediğim için de sadece cevap yazıp yoluma devam ediyorum. Adana'dan sonra Mersin-Antalya hattından Batı Akdeniz'e devam edeceğim" dedi.

Yolculuk sırasında böbreklerinden rahatsızlandığını vurgulayan Yüksel, sağlık sorunları çekmesine rağmen yolculuk programının dışına çıkmayacağını ifade etti. GeceyiAdana'da geçiren Gülşah Merve Yüksel, bugün sabah Mersin'e hareket etti. Yüksel, 8 bin kilometrelik yolculuk sonunda İstanbul'a ulaşacak.

Bu haber toplam 1,143 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kadın - Aile  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber