Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  18 Punto16 Punto14 Punto12 Punto
Nihan BÜYÜKSURAL
Nihan BÜYÜKSURAL
Kadın Ruhu

Çok güzel kadınlar tanıyorum ben.. Çok incinmiş..incitilmiş güzel kadınlar..Yüreğinin ışığı yüzünde parlayan kadınlar.. Ama bir yanı buruk diğer yanı bunu saklamak için çabalarken yorulmuş kadınlar..

48441

 

Kadınları anlamak zor değil aslında..Zor olan anlatabilmek…

 

Sevdiğimizde gözümüzü kör ederiz biz.. İnanmak isteriz her sözünüze.. Dokunuşunuzla çiçek açar her bir hücremiz..

 

Heveslerinize kurban etmeyin bizi..

 

Yalan söylemeyin bize.. Severmiş gibi yapmayın mesela.. Gerçekten seven bir kadının ahı sizi mezara dek takip eder.. Buna inanın..

 

Yalanlarla kazandığınızı gerçeklerle kaybetmeye mahkumsunuz bunu da unutmayın..

 

48442

Kadınlar sustuğunda gitmez.. Bu bir yalan..Bazen hissettiklerimize kelimeler yetmediğinde de susarız biz.. Çaresiz kalmışsak lal düşer dilimize.. Bir el dokunsa o an gözyaşlarımızdan dökülüverirsiniz.. Kalbimiz acır ama yine de kelimeler kitlenir dudaklarımızda.. Ve biliriz ki birinin cümlesi olmak için tüm kelimelerine sahip olmak gerekir.. Kelimeler eksikse .. O zaman durmamızın anlamı yoktur.. Gideriz..

 

 Ve, Renkli kişilikleriz biz..Gökkuşağına benzer ruhumuz.. Bize hayatı sevdiren de küstüren de sizlersiniz.. Biraz ilgi ile baharı getirebiliriz..

 

48443

Kolay vazgeçmeyiz sevdiğimizden..Birşeyler ters gitse bile sabrederiz.. Direniriz..Ama tüm yollar kapandıysa ve artık yürünmüyorsa , hiçbir umut kalmamışsa ,sadece mutsuzluk düşüyorsa herkesin payına.. Vazgeçeriz..

 

48444

Gülümsemeyi de çok severiz biz aslında.. Ağlatan da sizlersiniz.. Yüzümüz de gül açtıran da… Nefesimiz kesilir yokluğunuzda.. Can buluruz varlığınızla..

Çok özleyince de kızarız biz.. Kapris zannedersiniz siz erkekler halbuki zaman çabuk geçer biliriz.. Sizinle geçirdiğimiz her dakikayı kıymetli sayar öyle yaşamak isteriz..

 

48445

Tamam..

Karmaşık olduğumuz,tepkilerimizin bazen aşırı, bazen de fazlasıyla akıl almaz olduğu da doğrudur.. Bizler daha kendimizi keşfedememişken bizi çözmeniz zor elbette.. Fakat basit kurallarımız var. Ve de bir gerçeğimiz..

Bahsedildiği gibi günlerce şımartılıp sürekli seni seviyorum deyip sahip olduğunuz herşeyi önümüze serip yine de yetinmeyeceğimiz konusu tamamen fantezidir. İlgiyi kim sevmez ki.. Saksıda bir çiçek bile yetiştirseniz su vermediğinizde önce solar sonra ölür.. Ve bizim de solduğumuz hiçbir cümle çiçek açmaz..Doğamızda  sevilmek var.. Doğru şekilde sevildiğinde bir kadın size dünyayı dar etmek yerine cennet haline getirecektir. Eğer kadın mutlu olursa siz de mutlu olursunuz. Bu kadar basit bir döngüsü vardır aslında kadın erkek ilişkilerinin. Peki neden farklı dilleri konuşuyoruz?

Bu yazı toplam 57737 defa okunmuştur.  
Kalan Karekter Sayısı : 500
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber