Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Kaçakçılıkla mücadele toplantısı
13 Nisan 2015 / 09:27
Kaçakçılıkla mücadele toplantısı
Adana'da Kaçakçılıkla Mücadele Koordinasyon Toplantısı Vali Mustafa Büyük’ün başkanlığında gerçekleştirildi.

Adana'da Kaçakçılıkla Mücadele Koordinasyon Toplantısı Vali Mustafa Büyük’ün başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, alınan önlemler ve denetimler masaya yatırıldı. 

2015 Yılı Kaçakçılıkla Mücadele, Revize Akaryakıt Kaçakçılığı, Tütün ve Tütün Mamulleri, Tarihi Eser ile Alkollü İçki Kaçakçılığı ile ilgili olarak mücadele koordinasyon toplantısı yapıldı.

Vali Mustafa Büyük başkanlığında, Cumhuriyet Başsavcılığı, İl Jandarma Komutanlığı, İl Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü, Gümrük Müdürlüğü, İl Mahalli İdareler Müdürlüğü, Adana Defterdarlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin katılımıyla, valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen koordinasyon toplantısında alınan kararlara göre, Akaryakıt kaçakçılığı ile ilgili olarak kurumların işbirliği içerisinde mücadele faaliyetlerinin devam ettirilecek.

Kaçak sigara ve alkollü içki yakalamalarının bir önceki yıla göre artış sağlandığı, bu çerçevede yapılan denetimler ile özellikle kaçak alkollü içki kaçakçılığının gerek insan sağlığına zararı gerekse turistik mekanlarda satışının yapılması sonrasında turizmi olumsuz etkileyebileceği göz önüne alınarak, ilgili kurumların işbirliği içerisinde mücadele faaliyetleri devam ettirilecek.
Adana’nın mevcut coğrafi konumu, kültürel ve sit alanlarının fazla olması nedeniyle işbirliği içerisinde mücadele faaliyetleri sürdürülecek. Özellikle sit alanlarında restorasyon çalışmaları sırasında gerekli denetimler yapılacak.

Adana'nın geçiş güzergahında olması, ayrıca komşu ülkelerin mevcut durumları göz önüne alınarak göçmen kaçakçılığı ile mücadele kapsamında kurumların işbirliği içerisinde faaliyetleri devam edecek. Kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kararlılıkla sürdürülecek.

Bu haber toplam 251 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber